Beko DFN28321S – pentru o bucătărie ideală

Pentru a te bucura de tot confortul posibil pe care o bucătărie îl poate oferi, este nevoie să ai la îndemână toate produsele electrocasnice care îți pot uşura munca şi care te pot ajuta să beneficiezi de mai mult timp liber pe care să îl petreci alături de cei dragi. Printre aceste ajutoare de care poţi beneficia este necesar să ai şi o maşină de spălat vase care să se ocupe de spălarea acestora chiar şi după o cină festivă şi după o masă îmbelşugată. Beko DFN28321S este un astfel de ajutor pe care te poţi baza fără nici un fel de probleme. Se găsește în magazine la un preț de aproximativ 1659 lei (verifică preț actualizat), acesta se justifică prin caracteristicile foarte bune pe care mașina le pune la dispoziția utilizatorilor săi, fiind un model ce își merită din plin fiecare bănuț.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Ceea ce se vede din prima privire a acestui produs este designul şi forma compactă pe care această maşină le are, dar şi aerul uşor elegant oferit de nuanţa sa. Tot de la prima privire vei vedea şi faptul că, în urma achiziţiei, vei beneficia de un produs modern ca şi funcţionare, mai ales că dispune de prezenţa unui panou de afişaj LCD în partea superioară dreaptă a uşii sale. Odată cu studierea mai atentă a acesteia, vei putea să-ți dai seama de spaţiul de care are nevoie pentru a fi o parte componentă a bucătăriei tale, aceasta având dimensiunile de 85 x 59 x 60 cm.

Poze cu mașina de spălat vase

Beko DFN28321S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă este să arunci o privire şi la spaţiul interior, atunci vei şti că beneficiile vor fi multiple, mai ales că dispune de o capacitate de încărcare foarte avantajoasă, de până la 13 seturi de vase. Mai mult de atât, pe lângă acest lucru, vei beneficia şi de un coş special pentru tacâmuri, creat special pentru ca acestea să nu se împrăştie prin toată maşina.

Partea de interior este cea care te va ajuta să beneficiezi de rezultate foarte bune la fiecare utilizare, indiferent de vasele pe care alegi să le speli, chiar şi a unor pahare sau a unor vase mai sensibile. Printre aceste beneficii sunt prezente şi cele legate de tehnologia Extra Hygiene care ajută la îndepărtarea a până la 99.99% din bacteriile şi microorganismele sale. Pe lângă această tehnologie, vei avea şi posibilitatea de a selecta şi anumite programe precum cel intensiv, cel auto, cel de prespălare, dar şi posibilitatea de a selecta funcţionarea pe jumătate încărcată, cât şi programul bio/eco pentru o funcţionare cu un consum optim de energie şi apă. În total mașina de spălat dispune de 8 programe din care îl poţi alege pe cel potrivit

Dacă este să apelezi la utilizarea maşinii, nu vei avea doar rezultate bune de spălare, ci şi o utilizare în siguranţă, mai ales că ai la dispoziție un sistem de control al excesului de apă, dar şi un senzor de detectare automată a nivelului de murdărie. În ceea ce privește consumul, vei avea un consum anual de apă de 2800 l şi un consum de apă/ciclu de 10 l, iar în ceea ce priveşte consumul de energie vei avea unul de 262 kW. Tot acest consum, dar şi rezultatele utilizării vor duce la obţinerea unei poziţionări în clasa de eficientă A pentru spălare şi uscare, dar mai ales în clasa de eficiență A++ pentru consumul energetic.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de spălare de 13 seturi
  • 8 programe de spălare şi 6 trepte de temperatură
  • consum redus de apă şi energie electrică

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.8
Design - 9.1
Performanțe - 8.9

8.9

O alegere eficientă

Beko DFN28321S este o mașină de spălat vase cu un design plăcut, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, cu o capacitate de încărcare de 13 seturi.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.