Beko DFN16210W – pentru vase spălate impecabil

Beko DFN16210W este o mașină de spălat vase cu un preț mai rezonabil, potrivită pentru cei ce vor să scape de spălatul vaselor manual. Are un preț de aproximativ 1539 lei(verifică preț actualizatși promite să te cucerească prin eficiența ei. E drept, producătorul nu pune un accent deosebit pe design, dar personal, consider că simplitatea nu dă niciodată greș.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Vorbim de un model complet alb, ce nu atrage atenția în mod deosebit prin design, ci mai degrabă prin calitățile sale, dar și prin prețul destul de accesibil. Mașina de spălat se va încadra în mod discret în bucătăria ta și te va scuti de timp pierdut ineficient cu o activitate nu tocmai plăcută. În partea superioară, mașina de spălat este accesoizată cu un panou de control ușor de utilizat, chiar și de cei mai puțin familiarizați cu tehnologia. Este destul de aerisit, dotat cu un display de tip LED, plus o serie de butoane, pentru a face selecțiile potrivite, astfel încât vasele tale să arate impecabil de fiecare dată.

Poze cu mașina de spălat vase

Arctic DFN16210W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat vase Beko are o capacitate de încărcare de 12 seturi, fiind potrivită atât pentru o familie numeroasă, cât și pentru iubitorii de petreceri. De ce să te obosești spălând un ”munte” de vase, când acum pot fi spălate atât de ușor, în timp ce te poți delecta cu alte activități.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum anual de energie de 290kW, ceea ce mi se pare un consum destul de decent. Ca și eficiență la spălare și la uscare, se încadrează în clasa A și are un număr de 6 programe, potrivite pentru a elimina chiar și murdăria cea mai mare de pe vase.

Vei găsi programele: Bio, cel auto, cel intensiv(pentru vasele foarte murdare, ce pot fi curățate corespunzător doar la o temperatură înaltă), prespălare și cel de Quick & Clean. Mai mult de atât, nu va trebui să aștepți ca mașina de spălat să fie complet plină, pentru a o porni. Beneficiază și de opțiunea de încărcare la jumătate.

Este bine de știut faptul că mașina de spălat încorporează un senzor de detectare automată a gradului de murdărie, pentru ca vasele să fie spălate corespunzător.

La capitolul accesorii, modelul Beko, vine cu două cosuri ajustabile și un sertar pentru tacâmuri. Ceea ce mi se pare interesant, este faptul că vei putea ajusta coșurile în așa fel încât poți spăla vase de toate dimensiunile.

Nu este nici zgomotoasă, atinge numai 47 dB. Vasele vor fi spălate, iar tu te vei putea odihni în liniște.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A+,
  • Capacitate de 12 seturi,
  • Preț decent,
  • Silențioasă

Contra:

  • Designul putea fi mai modern

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.7
Design - 8.5
Performanțe - 8.4

8.5

O alegere inspirată

Beko DFN16210W este o mașină de spălat vase ce îți asigură un raport calitate-preț avantajos, scăpându-te totodată de o corvoadă atât de neplăcută.

Vezi detalii
User Rating: 3.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.