Beko DFN1536 – mașina de spălat vase ultra accesibilă

Dacă îți dorești o mașină de spălat vase, dar te gândești că prețul e prea mare și mai bine rămâi la spălatul manual, Beko DFN1536 poate fi o ofertă de neratat. Este cunoscut faptul că buretele de vase și chiuveta de bucătărie găzduiesc un număr foarte mare de microbi, iar spălarea vaselor nu este tocmai eficientă. Mașinile de spălat vase înlătură această problemă, oferind întotdeauna vase curate și contribuind la sănătatea familiei. Modelul de față are o capacitate mare de încărcare, programe pentru diferite tipuri de vase, un consum bun și, mai ales, un preț incredibil. Prețul pentru modelul Beko este de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat), mai exact este unul dintre cele mai mici de pe piață, iar dacă avem în vedere capacitatea mare de încărcare, programele de spălare și consumul mic, nu prea avem ce reproșa.

Designul mașinii este unul clasic, dar care atrage prin simplitate. Mașina de spălat este disponibilă pe alb și are dimensiunile de 85 x 60 x 57 cm.  Modelul ocupă la fel de mult spațiu ca o mașină de spălat haine. Panoul de control are o interfață intuitivă și are doar 4 butoane, dintre care unul este rotativ. Pictogramele contribuie foarte mult la îmbunătățirea interfeței. Aspectul general este unul calitativ și exprimă eficiența.

Poze cu mașina de spălat vase Beko DFN1536

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește organizarea interioară, mașina are două compartimente din grătar. Capacitatea mașinii este de 12 seturi de vase, fiind destul de încăpătoare și făcând față veselei întregii familii. Mașina poate spăla orice tip de veselă, de la farfurii mai mici sau mai mari până la tigăi, pahare etc. Există și un coș special pentru tacâmuri. Încărcarea se face frontal și foarte ușor datorită ușii care se rabatează complet, permițând utilizatorului să organizeze vasele după nevoie.

La nivel tehnic, mașina are senzori pentru 4 niveluri de temperatură și indicator de sare. Mașina are control manual. Sunt disponibile 5 programe de spălare, fiecare dintre ele eficient într-o anumită situație. Astfel, programul intensiv curăță la nivel optim vasele chiar și de mari dimensiuni care au un grad de murdărie ridicat. Programul Bio/Eco este recomandat pentru utilizarea zilnică, folosind un nivel scăzut de energie și de apă. Programul este potrivit pentru spălarea vaselor cu un grad mediu de murdărie. Mai sunt disponibile un program de prespălare, unul rapid și chiar și unul pentru încărcarea la jumătate. Acesta din urmă se dovedește util pentru momentele în care există vase murdare, dar nu suficient de multe pentru a umple mașina. Programul face economie de consum și rezolvă rapid problema.

Beko DFN1536 mai beneficiază de o funcție specială de protecție împotriva inundațiilor.

Referitor la consum, acesta este unul redus datorită faptului că mașina se încadrează în clasa energetică A+. Consumul de energie pentru un ciclu de spălare este de doar 1.02 kWh, iar cel de apă este de 14 litri. Mașina se încadrează în clasa de eficiență la uscare A, așa că vasele vor fi livrate mereu într-un grad de igienă ridicat, gata pentru a fi folosite sau depozitate. Nivelul de zgomot al mașinii este de doar 49 dB, aceasta fiind foarte silențioasă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • silențioasă
  • preț rezonabil,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitate de 12 seturi

Contra:

  • controlul este mecanic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanță

Beko DFN1536 este o mașină de spălat silențioasă, cu o capacitate destul de mare, ceea ce o face potrivită pentru o familie numeroasă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.