Beko DFN1535 – mașina de spălat vase clasică

Dacă vrei o mașină de spălat vase simplă, care să își facă treaba bine, fără a fi prea scumpă, atunci s-ar putea ca modelul Beko DFN1535 să ți se pară unul potrivit. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1039 lei (verifică preț actualizat ), iar ratele pentru aceasta încep din jurul sumei de 40 de lei. Raportul calitate-preț este unul superior.

Mașina are un design simplu, fiind disponibilă pe alb și având un aspect destul de robust. Modelul sugerează totuși rezistență și încredere. Carcasa este disponibilă pe alb, fiind imaculată. Dimensiunile sale sunt de 85 x 59.8 x 57 cm, ocupând un spațiu cu o idee mai mic decât o mașină de spălat haine. Pentru o deschidere ușoară, ușa este prevăzută cu un mâner orizontal încorporat. Panoul de control este unul extrem de ușor de folosit, fiind prevăzut cu doar câteva butoane. Pentru o selectare mai ușoară, butoanele sunt prevăzute cu LED-uri. Panoul  este cel care adaugă o pată de culoare, dacă putem spune așa.

Poze cu mașina de spălat vase

Beko DFN1535

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește organizarea interioară, mașina are două compartimente din grătar. Acestea oferă posibilitatea încărcării cu orice tip de vase, așa că nu va mai trebui să speli nimic manual. Poți să uiți de chinurile de la spălarea tăvilor de cuptor sau a tigăilor pline de grăsime.

Capacitatea de spălare este de 12 seturi de vase, fiind una mare. Mașina va face cu ușurință față și în perioada sărbătorilor, atunci când ai mulți invitați la masă.

Oferind 5 programe de spălare care să rezolve orice tip de murdărie de pe vase, modelul oferă un randament destul de bun. Vei avea la dispoziție un program de prespălare, unul rapid care curăță vasele în doar 30 de minute, unul ecologic pentru spălarea la economie de resurse, unul pentru spălarea de zi cu zi și unul pentru vase cu un grad ridicat de murdărie.

Întrucât vei folosi aparatul destul de des, este important ca acesta să beneficieze de un consum redus de energie. În cazul de față, modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+. Consumul de energie pentru un ciclu de spălare este de doar 1.03 kWh, iar cel de apă este de 15 litri. Consumul anual este de 291 kWh și 4200 de litri de apă. Mașina se încadrează în clasa de eficiență la uscare A și îți va oferi, prin urmare, vasele gata pentru folosit sau depozitat. Odată igienizate, acestea pot fi folosite fără probleme. Familia ta va fi protejată de bacteriile atât de multe din chiuvetă și de pe buretele de vase.

Un aspect de apreciat este acela că aparatul funcționează silențios, fără a deranja prea tare. Nivelul de zgomot este de 49 dB.

Deși nu iese în evidență prin tehnologii sofisticate, mașina își face bine treaba, fiind în același timp și economică. Este de remarcat capacitatea de spălare destul de mare. Așadar, dacă îți dorești o mașină de spălat vase ieftină și cu randament bun, modelul de față este numai bun pentru tine.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capcitate de 12 seturi,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • afișaj LED,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.5
Design - 8.5
Performanțe - 8.3

8.4

O alegere eficientă

Beko DFN1535 este o mașină de spălat vase ce are grijă să te scutească de a mai pierde timpul ineficient în bucătărie odată ce ai încheiat de gătit sau după o petrecere.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.