Beko DFN05211W – vase curate mai ușor ca oricând

După fiecare masă, suntem nevoiţi să răpim din timpul petrecut cu familia sau cu invitaţii noştri pentru a spăla vasele. Pentru a scăpa de această activitate pe care foarte mulţi o urăsc, putem să achiziţionăm o maşină de spălat vase, aceasta trebuind să se potrivească stilului de viaţă al familiei, deci va trebui să aibă o capacitate medie şi programe variate pentru a spăla mai multe tipuri de vase. O maşină de spălat vase perfectă pentru oricine este Beko DFN05211W ce te va impresiona de prima dată prin simplitatea utilizării, capacitatea mare şi tehnologiile pe care le deţine. La un preț de aproximativ 1359 lei (verifică preț actualizat), maşina de spălat vase Beko va fi alegerea bună pentru cine doreşte să uite de spălatul vaselor şi să investească un preţ rezonabil în acest confort.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Ca şi design, o să o poţi încadra în orice bucătărie pentru că are dimensiuni de 85 x 59.8 x 60 cm. Culoarea alb este una ce se potriveşte oricărei încăperi, fie ea modernă sau clasică. O să programezi maşina foarte uşor datorită butonului rotativ ce permite alegerea unui program de spălare potrivit printr-o singură rotire şi apăsarea butonului de pornire. De asemenea, mai ai posibilitatea să înjumătăţești programul de spălare prin acţionarea butonului special de lângă butonul rotativ. Deschiderea uşii este cea standard, iar încărcarea este una simplă, trebuind doar să poziţionezi vasele în interior, pe grătarul special.

Poze cu mașina de spălat vase

Beko DFN05211W

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce priveşte capacitatea, ai la dispoziţie până la 12 seturi pentru a spăla o cantitate mare de vase. Vei putea folosi oricare dintre cele 5 programe avute la dispoziţie, în funcţie de cât de murdare sunt vasele din interior, folosind programul intensiv 70 grade Celsius pentru vase murdare şi foarte murdare, programul Bio/Eco 50  grade Celsius ce oferă o spălare foarte bună cu un consum redus de apă, energie şi sare, dar şi programul Mini 30 grade Celsius potrivit pentru vasele ce tocmai le-ai folosit.

Totodată, mai dispune şi de programul Clean & Shine ce va da strălucire vaselor din interior, oricare dintre aceste programe putându-le înjumătăţi pentru că vine cu opţiunea încărcare la jumătate.

O să ai posibilitatea să setezi până la 5 nivele de temperatură în funcţie de vasele din interior, precum și de gradul de murdărie al acestora. Tehnologiile de care dispune sunt unele foarte bune ce îmbunătăţesc procesul de spălare. În primul rând este vorba de sistemul de control exces apă ce nu va permite un consum de apă exagerat şi în al doilea rând de senzorul detectare automată a gradului de murdărie al vaselor din interior pentru ca maşina să poată spăla vasele aşa cum trebuie.

Nu trebuie să verifici nivelul de sare pentru că ai un indicator ce te va ajuta în această privinţă, iar ca şi accesorii te vei bucura de coşul pentru tacâmuri şi compartimentul sare. Consumul anual de energie electrică este de 290 kWh, ceea ce înseamnă că se încadrează în clasa de eficienţă energetică A. La spălare avem tot o clasă superioară şi anume clasa A ce va oferi cele mai bune rezultate la spălare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design complet încorporabil
  • interfață simplu de utilizat
  • capacitate mare de spălare
  • program pentru încărcarea la jumătate
  • consum bun

Contra:

  • designul destul de simplu

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.3
Design - 8.1
Performanțe - 8.3

8.2

O alegere eficientă

Beko DFN05211W este o mașină de spălat vase cu un design simplu, potrivit pentru cei ce s-au săturat să spele vasele manual.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.