Beko DFN 6833 – încăpătoare, eficientă

Ești o persoană activă, căreia nu-i place să piardă prea mult timp când vine vorba de activitățile gospodărești? Atunci cel mai important este să te echipezi cu tot felul de electrocasnice care să îți ușureze munca de zi cu zi. Că ne place sau nu, anumite activități de prin locuință trebuiesc făcute. Printre cele mai neplăcute consider că se află și spălatul vaselor, de care ne lovim de fiecare dată când intrăm în bucătărie. O mașină de spălat vase ne-ar scăpa nu doar de această activitate neplăcută, dar ne-ar ajuta să economisim și timp și energie. Și un model demn de luat în calcul ar putea fi Beko DFN 6833, ce are un preț de aproximativ 1250 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de decent din punctul meu de vedere, mai ales că este atât de încăpătoare.

Primul aspect ce te va impresiona este designul său plăcut și modern. Mașina se va potrivi într-o bucătărie elegantă. În partea de sus dispune de un panou de control cu un display LCD destul de mare, unde vei putea urmări timpul rămas până la finalul ciclului de spălare, precum și alte detalii. Nu pare deloc prea complicat de utilizat, ceea ce înseamnă că se va împrieteni destul de ușor cu utilizatorii mai puțin experimentați într-ale tehnologiei.

Poze cu mașina de spălat vase Beko DFN 6833

Beko DFN 6833

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Beko DFN 6833 este o mașină de spălat vase cu o capacitate extrem de generoasă, încap 13 seturi de vase, mai precis puteți da chiar și o petrecere în familie, fără să vă fie teamă că odată cu plecarea invitaților veți sta lipită de chiuvetă mai bine de o oră spălând un munte de vase. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și în clasa de eficiență A, atât la spălare, cât și la uscare. Consumul acestei mașini nu este unul prea mare, mai precis ajunge la 0,94 kW/ciclu de spălare și la 10 L apă/ciclu.

Are 8 programe de spălare, astfel încât fiecare tip de vas va fi spălat corespunzător, are program intensiv de 70°C pentru vesela foarte murdară, program rapid de 35°C pentru vasele mai puțin murdare, program Eco la 50°C, programul Extra Hygiene va distruge bacteriile în proporție de 99 %, etc.Nu va fi nevoie să încărcați la maxim mașina de spălat, ea va funcționa foarte bine și încărcată la jumătate, dat fiind că dispune de această funcție. De acum spălatul vaselor va fi o plăcere chiar și pentru partea masculină. Cu o simplă atingere de buton spălarea vaselor poate începe.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • capacitate de 13 seturi,
  • display LED,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • silențioasă,
  • programare întârziată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Beko DFN 6833 este o mașină de spălat vase cu o capacitate generoasă, ce o face să fie o binecuvântare pentru o familie numeroasă.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Am masina de spalat de circa un an. Sunt multumit de modul cum sunt spalate vasele. Problema este ca a aparut rugina la gratarele (suporturile) pentru vase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.