Beko BXEU120 – aparatul de aer condiționat cu instalare inclusă

Cei de la Beko oferă întotdeauna ceva suplimentar în ofertele pentru produse, făcându-le mai atractive. În unele cazuri este vorba de garanția extinsă, în altele de reduceri, în cazul aparatului de aer condiționat Beko BXEU120 fiind vorba de includerea instalării în preț. Cât priveşte costurile acestui model, are un preț de 1999 lei (verifică preț actualizat), oferind dotări foarte atractive pentru această categorie. Nu în ultimul rând, modelul vine însoțit de kitul de instalare și livrare și instalare gratuită.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Aparatul este de tip split, iar unitatea interioară are un design foarte atrăgător, cu un aspect plat și compact. Carcasa este prevăzută cu un panou argintiu și un ecran cu afișaj LCD foarte util atunci când setezi aparatul. Modelul are dimensiunile de 795 x 187 x 265 mm, fiind ușor de potrivit pe orice perete, iar unitatea exterioară are și ea dimensiuni reduse, măsurând 780 x 245 x 540 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Beko BXEU120

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul dotărilor tehnice, modelul are o capacitate de 12000 BTU și asigură o acoperire foarte rapidă a spațiului în care este instalat. Aparatul este dotat cu un compresor cu tehnologie Inverter produs de Hitachi, care oferă o capacitate sporită de încălzire sau răcire, păstrând totodată un nivel redus de consum și de zgomot. Compresorul cu Inverter permite atingerea temperaturii setate într-un timp mult mai scurt și menținerea ulterioară a acesteia. Aparatul are 3 trepte de putere, așa că vei putea alege nivelul potrivit în funcție de fiecare situație.

Modelul se încadrează în clasa de energie A, având un consum bun, iar nivelul de zgomot are valoarea maximă de 54 dB, fiind unul standard.

În ceea ce privește programele, vei găsi un program de răcire, unul de încălzire, unul pentru dezumidificare, toate acestea acoperindu-ti nevoile de confort pe întreg parcursul anului. Programul pentru dezumidificare este foarte util pentru perioadele ploioase, atunci când atmosfera este mult mai umedă și poate provoca neplăceri, acesta funcţionând fără a activa funcția de răcire, putând fi folosit, totodată, și pe timpul iernii. Funcția Sleep asigură un somn liniștit, păstrând nivelul potrivit de temperatură și un nivel redus de zgomot, existând de asemenea și o funcție de programare, astfel încât să poți găsi un mediu optim atunci când te întorci acasă de la serviciu.

Sistemul de purificare al aerului este unul eficient, aerul având o calitate mult mai bună și fiind curățat de praf și bacterii. Filtrul este ușor accesibil sub capacul unității interioare și este lavabil, așa că are o durată lungă de viață.

Deși consumul putea fi unul mai bun, nici rezultatele actuale nu lasă de dorit. Raportul calitate-preț este unul echilibrat, având în vedere faptul că avem de-a face cu un aparat de 12000 BTU dotat cu un compresor cu Inverter.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design compact
  • capacitate BTU bună
  • compresor cu Inverter
  • kit de instalare și instalare gratuit

Contra:

  • nivelul de zgomot este unul standard

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.5
Consum de energie - 8.9

8.7

O alegere eficientă

Beko BXEU120 este un aparat de aer condiționat foarte atractiv care, pe lângă o performanță bună, oferă kitul de instalare și montajul gratuit.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat