Aparat de aer condiţionat Beko BXEU120 Inverter

Încă puţin şi ne vom topi sub soarele arzător ce ne încălzeşte tot mai mult cu fiecare vară ce trece. Sau ne putem pregăti din timp şi cu siguranţă nu vom mai căuta colţişoare răcoroase în care să ne ascundem de căldura insuportabilă.

Un mod eficient de a avea o temperatură ideală şi constantă în interiorul locuinţei sau la birou este aparatul de aer condiţionat. Unul din aceste modele, ce se aliniază la tehnologia Inverter este aparatul de aer condiţionat Beko BXEU120, ce vine la un preţ de aproximativ 2500 lei (verifică preț actualizat), un preţ deloc mare, dacă ţinem cont de specificaţiile sale, dar mai ales de faptul că are instalarea inclusă.

Aparatul de aer condiţionat Beko BXEU120 Inverter se bucură de un design clasic, dar totodată destul de elegant. Vine pe o nuanţă albă, astfel încât să se potrivească oricărei încăperi, indiferent de culoarea pereţilor, împreună cu o telecomandă cu display, prin care puteţi controla cu uşurinţă funcţiile sale.

Poze cu aparatul de aer condiţionat Beko BXEU120 Inverter

Aparat de aer condiţionat Beko BXEU120

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiţionat Beko BXEU120 este un model cu o capacitate de răcire de 12000 BTU, ce se încadrează în clasa de energie pentru răcire/încălzire A.

Ca şi caracteristică aparte a acestui model, este faptul că utilizează tehnologia Inverter, ceea ce presupune un consum redus de energie, îmbunătăţind totodată confortul în momentul utilizării, eficienţă şi rapiditate. Aceasta controlează viteza compresorului cu scopul de a menţine o temperatură constantă, atât pentru răcire, cât şi pentru încălzire.

Aparatul de aer condiţionat Beko BXEU120 dispune de 3 trepte de ventilare, iar afişajul este de tip LCD, ceea ce facilitează controlul său, putând urmări cu uşurinţă setările efectuate. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, producând 54dB.

Ca şi funcţii, vine cu o gamă destul de variată, printre care modul sleep, ce permite utilizarea aparatului de aer condiţionat, chiar şi pe timp de noapte, asigurându-vă un somn plăcut şi odihnitor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • tehnologia Inverter,
  • 12000BTU,
  • funcţia sleep,
  • instalare inclusă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Excelent

Pentru cei ce îşi doresc un aparat condiţionat ce utilizează tehnologia Inverter, şi care să scape de bătaia de cap de a căuta o altă firmă care să le instaleze dispozitivul, aparatul de aer condiţionat Beko BXEU120 este o variant excelentă, ce merită luată în calcul.

User Rating: Be the first one !

2 comentarii

  1. Am vazut ca toate aparatele de aer conditionat au consum scazut de energie… ne puteti spune si noua cam care ar fi acela ?

    • Pentru acest model consumul maxim este de 1,5KW (scrie pe unitatea exterioara) . Un consum la o utilizare normala ar fi sub 1KW (conform reprezentatilor Arctic).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat