Beko BXEU090 – pentru că meriți să ai o vară răcoroasă

Te-ai pregătit anul acesta pentru vara toridă ce se anunță? Încă nu este târziu să o faci. Cu un aparat de aer condiționat îți vei asigura o locuință răcoroasă, unde vei putea să te relaxezi, fără să mai ai acea senzație de sufocare atât pe timp de zi, cât și de noapte. De ce să-ți riști sănătatea, supunându-te la chinurile amețitoare date de gradele ce par să sară din termometre? Un model ce mie mi-a atras atenția pot spune că este aparatul de aer condiționat Beko BXEU090, un model elegant, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1850 lei (verifică preț actualizatcu tot cu kitul de instalare.

Din punct de vedere al designului vorbim de un aparat de aer condiționat modern, ce cu siguranță îți va atrage atenția încă din prima clipă. Se va încadra perfect într-o cameră proaspăt renovată. În centru  putem observa un display de tip LCD, ce afișează gradele din cameră, iar deasupra discret apare și logo-ul producătorului. Are și o telecomandă cu display destul de ușor de folosit, astfel încât să se descurce chiar și părinții ceva mai în vârstă să o folosească.

Poze cu aparatul de aer condiționat Beko BXEU090

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Beko este un model cu 9000 BTU pentru răcire, ideal pentru o garsonieră sau de ce nu pentru un apartament cu 2 camere ceva mai micuț. Potrivit testelor de eficiență, modelul se încadrează în clasa de energie A, atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, ceea ce implică un cost acceptabil cu energia electrică.

Dispune de 3 trepte de ventilare, precum și de funcția de dezumidificare(pentru clipele când umiditatea este destul de mare în cameră), Sleep/Night mode(pentru un somn liniștit și răcoros), timer(permite programarea pentru pornire/oprire în decurs de 24 h) și funcția de încălzire(eficientă pentru perioadele reci, în care vrei ca locuința să se încălzească destul de repede).

Modelul Beko este echipat și cu tehnologia de ultimă generație Inverter, ce reduce semnificativ consumul de energie electrică, cu cel puțin 30% față de aparatele de aer condiționat convenționale. Mai mult de atât este îndepărtat și zgomotul de pornire-oprire a compresorului și asta datorită faptului că se menține o temperatură constantă în cameră fără ca acesta să se mai oprească.

Unitatea exterioară atinge un nivel de zgomot de 62 dB, iar cea interioară un nivel de zgomot de 53 dB, suficient cât să nu deranjeze în cazul în care este pus în funcțiune pe perioada de somn.

Kitul de instalare este gratuit pentru toate aparatele de aer condiționat Beko, producătorul asigurându-ne că în maxim 5 zile lucrătoare modelul ales de noi va fi instalat.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • inverter,
  • kit de instalare inclus,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

Beko BXEU090 este un aparat de aer condiționat ideal pentru o suprafață mică, ce include atât montajul, cât și chitul de instalare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat