Beko BHIN 120 Slim – un sistem de climatizare cu preț mic

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.9
Eficiență răcire/încălzire - 8.2
Nivel de zgomot - 8

8.4

O alegere accesibilă

Beko BHIN 120 Slim este un aparat de aer condiționat, cu un raport capitate-preț extrem de avantajos, potrivit pentru a-ți asigura confortul atât pe timpul verii, cât și pe timpul iernii.

Vezi în magazin
User Rating: 4.18 ( 2 votes)

Beko BHIN 120 Slim face parte din gama de aparate de aer condiționat pentru bugetele mici și medii. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2499 lei(verifică preț actualizat), dar dacă o prinzi la reducere, o poți achiziționa chiar și la un preț mult mai avantajos. Magazinul oferă chiar și posibilitatea achiziționării în rate lunare de 112 lei. Cu siguranță în momentul de față aparatele de aer condiționat sunt cele mai eficiente soluții pentru a face față căldurii din timpul verii, dar totodată și pentru o temperatură mică pe tip de iarnă.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Beko surprinde într-un mod plăcut prin faptul că acordă utilizatorului și kitul de instalare la pachet cu modelul achiziționat, ceea ce presupune o economie de aproximativ 200 lei. Atenție însă, pe lângă kitul de instalare, vei mai avea nevoie și de serviciul de instalare, iar acesta va trebui achiziționat separat. Îl poți găsi aici. Avantajul achiziției unui aparat de aer condiționat în lunile mai puțin solicitante din punct de vedere al montării, este acela că echipa care se ocupă de acest aspect va onora solicitarea ta destul de repede. În cazul în care te decizi pentru achiziționarea unui sistem de climatizare pe timp de vară, s-ar putea să aștepți o perioadă bună, deoarece se creează liste de așteptare. Solicitările ajung să fie peste puterea firmelor care se ocupă de montări, iar de aici se creează și listele de așteptare.

Din punct de vedere al designului, modelul Beko se încadrează în categoria clasică, dar cu mult bun gust. Unitatea interioară este disponibilă într-o nuanță de alb, ceea ce o ajută să se integreze cu ușurință în orice încăpere, indiferent că discutăm despre una modernă sau una ceva mai sobră. Sistemul de climatizare se evidențiază prin bun gust și prin confortul creat. Prezintă un afișaj discret, de tip LED, ce indică temperatura din cameră. Este însoțit de o telecomandă cu display, ușor de utilizat, chiar și de către cei mai puțin familiarizați cu tehnologia.

Poze cu Beko BHIN 120 Slim

Beko BHIN 120 Slim

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de răcire a aparatului de aer condiționat este de 11942 BTU, iar capacitatea de încălzire este de 10918 BTU ceea ce îl face potrivit pentru o cameră cu o suprafață de maxim 35 mp în cazul în care vorbim de o locuință sau maxim 30 mp, în cazul în care vorbim de un birou. Modelul Beko se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și clasa A+ pentru încălzire, cu un consum destul de mic. Având în vedere că AC-ul face parte din noua generație de modele, nu cred că mai reprezintă o noutate pentru cineva faptul că acesta este echipat cu tehnologia Inverter. În cazul în care te întrebi la ce ajută această tehnologie, ei bine, aceasta reduce consumul de energie în momentul în care compresorul ajunge la temperatura dorită și menține temperatura respectivă cu un consum minim.

Aerul curat și proaspăt din interiorul încăperii este asigurat de filtrul 4 în 1(filtru Photic Catalyst – îndepărtează mirosurile neplăcute și elimină germenii, Filtru HEPA – pentru polen și praf, Filtru Silver Ion – acesta elimină bacteriile și microbii din aer, filtru Catechin – pentru îndepărtarea mirosurilor și a impurităților.

Gama de funcții a modelului este una suficient de bogată pentru a acoperi orice moment al zilei: funcția dezumidificare(este extrem de utilă și menține nivelul de umiditate în parametrii normali, pentru a se evita apariția mucegaiului), funcția Sleep/Night mode(potrivită pentru un somn odihnitor, temperatura este ajustată în funcție de temperatura corpului), încălzire(pentru zilele friguroase de iarnă, când îți dorești să încălzești camera rapid), auto restart și funcția Jet.

AC-ul Beko este unul relativ silențios, atinge numai 56 dB, ceea ce se aseamănă cu o conversație care se aude pe fundal într-un restaurant.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență pentru răcire A++,
  • filtru 4 în 1,
  • preț avantajos

Contra:

  • putea fi ceva mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat