Beko BHIN 090 – un AC cu un raport calitate-preț excelent

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.3
Eficiență răcire/încălzire - 8.3
Nivel de zgomot - 8.1

8.2

O alegere eficientă

Beko BHIN 090 este unul dintre aparatele de aer condiționat din noua generație, ce asigură un raport calitate-preț excelent.

Vezi în magazin
User Rating: 2.15 ( 2 votes)

Disconfortul creat de temperaturile amețitoare din timpul verii poate fi eliminat cu ajutorul unei soluții extrem de eficiente, aparatul de aer condiționat. Unul dintre modelele ce asigură un raport calitate-preț excelent este Beko BHIN 090 Slim. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG la prețul de aproximativ 2149 lei(verifică preț actualizat)sau la un preț mult mai avantajos în cazul în care îl prinzi la reducere.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Evomag și Altex.

Beko nu este unul dintre brandurile de top în materie de aparate de aer condiționat, ci mai degrabă este unul dintre brandurile ce pune accent pe un raport calitate-preț accesibil, ceea ce îi asigură o popularitate destul de mare în rândul utilizatorilor cu un buget mediu.

Din punct de vedere al designului, unitatea interioară a aparatului de aer condiționat are un aspect plăcut, simplist, dar elegant, ce reușește să se încadreze cu ușurință în orice decor, fără a atrage atenția. Ba chiar și dimensiunile sale sunt destul de mici, 940 x 265 x 335 mm, ceea ce face ca montarea sa ă fie posibilă chiar și într-un spațiu ceva mai îngust. Unitatea interioară încorporează chiar și un display de tip LED, ce indică temperatura din cameră, astfel că vei ști în mod constant câte grade sunt în interior, fără a mai f nevoit să cauți telecomanda.

Poze cu Beko BHIN 090

Beko BHIN 090

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de răcire de 8871 BTU este potrivită pentru a face față unei suprafețe de aproximativ 18-25 mp în cazul în care discutăm despre o locuință sau 14-22 mp în cazul în care discutăm despre un birou(se presupune că un birou este dotat cu mai multe calculatoare, lucrează mai multe persoane, etc).

În ceea ce privește clasa de eficiență energetică, avem de-a face cu un AC destul de economic, modelul încadrându-se în clasa de eficiență A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire. Tehnologia Inverter nu mai reprezintă o noutate pentru noua gamă de aparate de aer condiționat. În prezent toate modelele vin echipate cu această tehnologie, dar în cazul în care te întrebi la ce folosește, îți pot spune că reduce considerabil consumul de energie. În momentul în care temperatura ajunge la nivelul setat, compresorul continuă să funcționeze, însă la o viteză extrem de mică, astfel încât să mențină temperatura dorită de utilizator, ceea ce duce la o diminuare considerabilă a consumului de energie.

Aparatul de aer condiționat Beko vine echipat cu un Filtru Actifour 4 în 1, ce are rolul de a îndepărta mirosurile neplăcute, de a filtra chiar și cele mai mici particule de praf și de a elimina bacteriile din aer ce ar putea dezvolta diferite alergii.

Gama de funcții este suficient de generoasă, încât să acopere nevoile unui utilizator obișnuit. Mai exact AC-ul dispune de funcția de dezumidificare(controlează nivelul de umiditate, astfel încât să împiedice dezvoltarea mucegaiului), funcția Jet(pentru atingerea temperaturii dorite în cel mai scurt timp), Sleep/Night mode(pentru nopțile cu temperaturi extreme), funcția Auto Restart și funcția de Încălzire.

Nivelul de zgomot este unul mediu, de 56 dB, ceea ce poate fi asemănat cu zgomotul din interiorul unei mașini.

O surpriză plăcută o constituie faptul că modelul Beko vine la pachet cu kitul de instalare, ceea ce înseamnă o cheltuială în minus. Totuși serviciul de instalare nu este inclus, dar îl poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa A++,
  • kit de instalare inclus,
  • preț accesibil

Contra:

  • nu este foarte silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat