BEKO BDEU 120/BDEU 121 – cu serviciul de instalare inclus

Dacă puțin mai devreme discutam despre aparatul de aer condiționat BEKO BDEU 090/BDEU 091, ideal pentru o suprafață de aproximativ 25 mp, ei bine vom continua cu fratele mai mare al acestuia, și anume BEKO BDEU 120/BDEU 121, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 2100 lei (verifică preț actualizat).

În ceea ce privește designul, aparatul de aer condiționat se bucură de un aspect delicat, ce impresionează prin rafinament și bun gust. Elegant și modern, aparatul de climatizare Beko se va dovedi o prezență discretă în orice încăpere și spun asta datorită simplității sale, dar și a dimensiunilor destul de mici(unitatea interioară cântărește 8,7 kg și are 847 x 212 x 270 mm, iar cea exterioară cântărește 31,4 kg și are 715 x 240 x 482 mm). Vine însoțit de o telecomandă cu display, ce va fi ușor de utilizat, având în vedere că nu are foarte multe butoane ce ar putea încurca. De asemeni dispune și de un display de tip LED, ce afișează gradele din cameră, precum și funcția setată în momentul respectiv.

Un avantaj foarte mare în ceea ce privește aparatele de aer condiționat Beko, este acela că vin la pachet cu serviciile de montare, aspect ce scutește utilizatorul de o cheltuială destul de mare, dar și de așteptări, ce i-ar putea cauza neplăceri.

Poze cu aparatul de aer condiționat BEKO BDEU 120/BDEU 121

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

BEKO BDEU 120/BDEU 121 este un aparat de aer condiționat ce asigură o capacitate de răcire de 11942 BTU, cu un consum de 3500 W și o capacitate de încălzire de 10918 BTU, cu un consum de 3600 W. Din datele afișate de producător, putem remarca faptul că aparatul de aer condiționat nu va face mare pagubă în ceea ce privește consumul de energie, iar în momentul în care afirm acest lucru mă bazez și pe faptul că se încadrează în clasa energetică de răcire A++ și clasa energetică de încălzire A, dar și pe faptul că este echipat cu tehnologia Inverter, ce duce la o economie în acest sens cu cel puțin 30%. Această performanță este posibilă datorită faptului că nu se mai oprește compresorul odată ce se atinge temperatura dorită, ci acesta își diminuează consumul, menținând în felul acesta temperatura constantă.

În ceea ce privește funcțiile, aparatul de aer condiționat dispune de o gamă bogată, ce are grijă să asigure confortul necesar fiecărui utilizator, și anume: răcire, încălzire, dezumidificare – reglează nivelul de umiditate din încăpere, sleep/night mode – pe care cu siguranță îl veți folosi în nopțile fierbinți de vară, Smart mode, I feel, etc.

De asemeni dispune și de filtrul Antibacterian, ce are grijă să mențină posibilele alergii la distanță, prin urmare utilizatorii pot sta liniștiți în acest sens. Nivelul de zgomot atins ajunge la 64 dB în cazul unității interioare și la 54 dB în cazul unității exterioare, mai precis vorbim de un aparat de climatizare destul de silențios.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț avantajos,
  • Inverter,

Contra:

  • nu este cel mai silențios model

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

BEKO BDEU 120/BDEU 121 este un model destul de eficient, ce vine la pachet cu serviciul de instalare, dar și cu tehnologia Inverter pentru a asigura un consum de energie cât mai mic.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat