AUX ASW-H12A4/NCR1 – ieftin, cu consum mic

A început vara și deja te gândești că nu ar fi rău să te pregătești pentru zilele în care căldura îți va da bătăi de cap? Avantajele de a fi precaut sunt nenumărate, cel puțin în această privință, când avem experiența verilor trecute. Deja aparatele de aer condiționat au devenit o necesitate pentru noi, și asta pentru că în perioada de vârf ale verii se ajunge la temperaturi insuportabile chiar și pe timp de noapte. De cele mai multe ori sfârșim prin a ne trezi mai obosiți, și asta pentru că nu ne putem răcori nici măcar în timpul nopților. Și pentru că în ultimii ani gama aparatelor de aer condiționat s-a diversificat extrem de mult, pot spune că și prețurile au devenit mult mai acceptabile. Un model interesant din acest punct de vedere este și aparatul de aer condiționat AUX ASW-H12A4/NCR1. Are un preț de aproximativ 1400 lei (verifică preț actualizat), destul de rezonabil, având în vedere că dispune de calități pentru care am achita mult mai mult în cazul altor modele.

Din punct de vedere al designului, aparatul de aer condiționat este un model elegant, cu finisaje foarte bine realizate, ce se va încadra perfect într-o locuință modern amenajată. În centru se poate observa un afișaj de tip LED, ce va indica gradele din cameră, dar și detalii referitoare la treapta de ventilare sau funcția selectată. Modelul are dimensiuni rezonabile, ceea ce înseamnă că va fi o prezență discretă pentru locuința voastră, mai exact unitatea exterioară cântărește 28 kg și are dimensiunile de 540 x 760 x 260, iar unitatea interioară cântărește 9,5 kg și are dimensiunile de 265 x 750 x 195. Este însoțit de o telecomandă cu display, ce pare destul de ușor de utilizat, astfel că nu va crea probleme nici măcar pentru cei mai în vârstă.

Poze cu aparatul de aer condiționat AUX ASW-H12A4/NCR1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

AUX ASW-H12A4/NCR1 are o capacitate de răcire de 12000 BTU, cu un consum de 1106, W și o capacitate de încălzire de 12500 BTU, cu un consum de 1010 W. Potrivit numărului de BTU, aparatul de aer condiționat se potrivește unei suprafețe de aproximativ 35-40 mp și poate fi utilizat atât pentru locuință, cât și în cazul unui sediu comercial. După cum puteți observa nu are un consum prea mare, ceea ce înseamnă că nici factura la electrica nu va crește prea mult, însă cu siguranță vă veți asigura confortul dorit.

În urma testelor de eficiență, modelul este încadrat în clasa de energie la răcire/încălzire A, având rezultate spectaculos de mici în ceea ce privește consumul de energie.

Pe partea de funcții, aparatul de aer condiționat vine foarte bine echipat, dispunând de: funcția de  Sleep/Night mode(pentru ca somnul să fie mai liniștit și mult mai confortabil, decât până acum), funcția de Dezumidificare(asigură nivelul de umiditate optim, pentru a nu se dezvolta bacterii sau mucegai) și funcția de încălzire pentru zilele friguroase de iarnă, când îți vei dori o locuință călduroasă și primitoare.

Compresorul este realizat de un brand cu rezonanță în ceea ce privește domeniul electrocasnicelor, și anume Toshiba, aspect ce îmi conferă încredere în ceea ce privește calitatea acestui model. Aparatul de aer condiționat nu este nici zgomotos, ajungând la un nivel de 38 dB unitatea interioară și la 51 dB unitatea exterioară, ceea ce înseamnă că nici nu îi veți simți prezența atunci când este pus în funcțiune. Din păcate nu vine cu kit de instalare la pachet, însă îl puteți comanda de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • Sleep/Night mode,
  • afișaj LED,
  • consum mic

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

AUX ASW-H12A4/NCR1 este un aparat de aer condiționat destul de accesibil ca și preț, ideal pentru o suprafață de aproximativ 40 mp.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat