Aux ASW-H12A4/LFR1DI – aparatul de aer condiționat de clasă A++

Aparatele de aer condiționat sperie mulți dintre cumpărători datorită faptului că sunt cunoscute ca având un consum mare de energie. Acest lucru nu mai este însă de mult valabil, în momentul actual modelele fiind dotate cu tehnologii care asigură o funcționare economică. Un astfel de model este și Aux ASW-H12A4/LFR1DI. Fiind disponibil la un preț de aproximativ 1650 lei (verifică preț actualizat), în care nu este inclusă însă și instalarea, modelul Aux este un aparat de aer condiționat care punctează foarte mult pe partea de consum, acolo unde înregistrează valori foarte atractive. În rest, modelul este unul standard de 12000 BTU. Raportul calitate-preț este însă unul bun, raportându-ne la prețurile destul de ridicate ale modelelor de brand pentru aceeași performanță.

Aux este un producător chinez care vinde destul de bine în toată lumea, punctul său forte fiind prețurile accesibile pentru dotări care, în cazul brandurilor, atrag bugete necesare mai mari.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Aux ASW-H12A4/LFR1DI

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat este un model cu un design simplu și compact, care se va încadra foarte bine în orice locuință. Unitatea interioară este complet albă și are un aspect prietenos datorită liniilor rotunjite, fiind prevăzută totodată cu un display LED ascuns, care afișează temperatura. Acest lucru te va ajuta atunci când setezi programul de funcționare. Unitatea măsoară 800 x 300 x 198 mm, aceasta venind însoțită de o telecomandă care funcționează pe post de panou de control, oferind posibilitatea de a seta în detaliu temperatura, treapta de putere, sistemul de baleiere și multe alte funcții.

La nivel tehnic, aparatul are o capacitate de 12000 BTU, putând acoperi fără probleme un apartament. Acesta funcționează foarte economic datorită compresorului dotat cu tehnologie DC Inverter, tehnologie ce asigură o viteză constantă și un contact magnetic permanent, rezultatul constând într-o eficiență ridicată. Temperatura dorită este atinsă într-un timp foarte scurt și menținută apoi pentru o perioadă mai lungă. Aparatul se încadrează în clasa energetică A++ de răcire, așa că are un consum foarte redus, iar clasa energetică la încălzire este A+. Puterea consumată la răcire este de 1099 W, iar cea la încălzire este de 1002 W. Modelul are 4 trepte de putere, fiecare atrăgând un nivel decent de zgomot, valoarea maximă fiind de 53 dB.

La nivelul programelor vei găsi funcții de răcire, încălzire, dezumidifcare, ventilare, pentru noapte, turbo etc. Este de remarcat faptul că telecomanda este prevăzută cu tehnologia I Feel, fiind dotată cu senzori care comunică în mod constant cu unitatea interioară pentru a transmite informații legate de temperatura de la nivelul tău și ajutând astfel aparatul să se adapteze pentru a obține rezultate optime de confort.

Sistemul de filtrare este unul special, având acțiune multiplă și fiind eficient pentru a menține un aer curat, fără impurități. Filtrul este eficient în fața prafului și alergenilor, așa că este potrivit pentru copii și persoanele cu alergii.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de 12000 BTU pusă în valoare de un compresor cu Inverter
  • consum de clasă A++ la răcire
  • sistem de filtrare eficient împotriva prafului și alergenilor

Contra:

  • nivelul de zgomot putea fi mai mic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.7
Consum de energie - 9.2

9

O alegere accesibilă

Aux ASW-H12A4/LFR1DI este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12000 BTU, ce îți asigură temperatura dorită, indiferent de sezon.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat