Laptop Asus X552CL-SX143D

Performanță și fiabilitate! Este tot ce ți-ai dori de la un laptop? Atunci o variantă demnă de luat în considerare este laptopul Asus X552CL-SX143D. Are un preț de aproximativ 2350 lei (verifică preț actualizat), destul de accesibil, ținând cont de configurația sa.

Din punct de vedere al designului pot spune că arată foarte bine, carcasa neagră fin texturată încadrează subtil logo-ul producătorului. Dispune și de tastatură chiclet, ceea ce înseamnă o tastatre multă mai plăcută și mai confortabilă. În plus este mult mai silențioasă față de una normală.

Poze cu laptopul Asus X552CL-SX143D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Asus X552CL-SX143D este animat de un procesor Intel Core i7, model 3537U, Ivy Bridge, tactat la o frecvență de 2.0 GHz, cu un cache de 4096 KB. Memoria RAM este de 4 GB, iar hard disk-ul are o capacitate destul de generoasă, de 1 TB, suficient pentru o utilizare decentă, iar pentru cei mai pretențiosă, acesta poate fi suplimentat cu un hard disk extern.

Placa video dedicată este un chipset NVIDIA GeForce GT 710M de 1 GB, ce recomandă utilizarea laptopului nu numai pentru activitățile office și multimedia, ci și pentru un gaming antrenant.

Pe partea de conectivitate, Asus X552CL-SX143D dispune de: un DVD RW, o cameră WEB HD, un cititor de carduri SD, HDMI, două porturi USB 3.0(pentru un transfer de date mai rapid) și VGA(pentru a putea conecta un monitor mai mare). Sunetul este asigurat de un singur difuzor ce folosește tehnologia SonicMaster. Display-ul laptopului este un LCD LED Glare de 15,6 inch, cu o rezoluție HD. Din păcate faptul că este Glare vă împiedică să îl folosiți în locurile în care lumina este prea puternică, fiindcă nu veți mai vedea nimic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț,
  • procesor Intel Core i7,

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Asus X552CL-SX143D este un laptop cu o configurație complexă, ce va face față fără nici o problemă până și celor mai grele sarcini la care va fi supus.

User Rating: 4.78 ( 3 votes)

Un comentariu

  1. Imi pare rau ca l-au scos emag-ul, de ce e bun si fiabil nu se mai fabrica. Ll-am cautat si gasit doar pe forumuri, il are un prieten si imi place mult. E silentios si se misca rapid. Iin loc de DVD a pus hdd sata (e tot sata dvd, trebuie un mic adaptor ca este mufa de alimentare putin diferita si in loc de hdd pus SSD. Inca 4G ram caci are slot liber. Este economic tureaza frecventa automat intre 800-3000Mhz si asta ajuta nu numai la curent cat la faptul ca mentine rece procesorul. E foarte usor de scos capacul si aspirat de praf pe ventilator (care e f silentios) si radiatoare. E important asta, caci din comoditate nu il ducem la curatat si caldura ii scurteaza viata si performanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.