Asus X550LDV-XX827D – cu procesor Intel Core i7

Dacă mai devreme am discutat despre laptopul Asus X550LDV-XX826D, am zis că nu ar strica să aducem în discuție și pe fratele mai mare al acestuia, și anume laptopul Asus X550LDV-XX827D. Îl vei găsi la un preț de aproximativ 2450 lei (verifică preț actualizatnu cu mult mai scump decât varianta puțin mai slabă ca și configurație, dar cu siguranță mult mai performantă.

Laptopul mai poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

În ceea ce privește aspectul, modelul surprinde prin rafinament și eleganță. Finisajele sunt extraordinar de bine realizate, iar materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, ceea ce pot spune că îmi conferă încredere pentru alegerea unui model din seria X a producătorului taiwanez. Carcasa este realizată dintr-un plastic negru, iar tastatura se evidențiază pe un fundal argintiu, creând un contrast plăcut și elegant.

Tastatura are tastele bine distanțate și destul de joase, pentru a nu fi zgomotoase în timpul tastării. De asemeni laptopul dispune și de blocul numeric, atât de util pentru activitățile de tip office. Touchpad-ul cu control multi-touch este ceva mai mare decât la modelele mai vechi, în ideea de a oferi ceva mai mult confort utilizatorului. Vorbim de un model portabil, ce nu cântărește mai mult de 2,3 kg, astfel că îți va fi extrem de ușor să îl strecori atât în geanta de serviciu, cât și în bagaje atunci când pleci în vacanță.

Poze cu laptopul Asus X550LDV-XX827D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Asus X550LDV-XX827D este animat la interior de un procesor Intel Core i7, 4510U, un model Haswell, din generația nouă, tactat la o frecvență de 2 GHz, dar care poate ajunge chiar și la 3,1 GHz prin tehnologia Turbo Boost.

Memoria RAM este tot de 4 GB DDR3, dar o poți extinde la 8 GB prin simpla înlocuire a plăcuței. M-aș fi așteptat să văd poate un SSD în ceea ce privește capacitatea de stocare a datelor, dar se pare că va trebui să ne mulțumim cu cei 500 GB din dotare sau de ce nu putem opta pentru un hard disk extern la nevoie.

Are o placă video dedicată, un model NVIDIA GeForce 820M de 2 GB DDR3, ce se va descurca excelent indiferent de sarcina la care va fi supus laptopul. Vei putea testa cele mai interesante și solicitante jocuri, fără grija că laptopul s-ar putea bloca atunci când distracția este mai mare.

În ceea ce privește display-ul nu pot spune că are nimic deosebit, mai exact vorbim de un LCD LED Glare de 15,6 inch, cu o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Conectivitatea este asigurată de: un DVD RW, o cameră WEB HD, un cititor de carduri, HDMI, un port USB 2.0, 2 porturi USB 3.0, VGA și bluetooth, prin urmare vei avea cam tot ce i-ar trebui unui utilizator fie el și pretențios. Sonorizarea este întreținută de tehnologia SonicMaster, cu două boxe integrate, ce are grijă să redea un sunet fin, omnidirecțional, pentru ca tu să te bucuri atât de filmele preferate, cât și de jocurile interactive.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • portabil,
  • tastatură chiclet,
  • placa video dedicata

Contra:

  • capacitatea hard disk-ului putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Asus X550LDV-XX827D este un laptop extrem de puternic, ce te va captiva printr-un design interesant, dar și printr-o configurație interesantă.

User Rating: 2.8 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.