Laptop Asus X550CC-XX551D

Un nou an a început şi cu toţii ne dorim să fie un început în forţă, pentru a putea îndeplini fiecare vis propus pentru această perioadă. De aceea este bine să încercăm să ne organizăm cât mai bine şi în felul acesta succesul va fi garantat.

În sprijinul vostru venim cu o propunere, un laptop Asus X550CC-XX551D, ce cu siguranţă se va dovedi un ajutor de nădejde în activităţile voastre. Ceea ce m-a încântat la acest laptop este eleganţa cu care se prezintă. Combinaţia de nuanţe negru cu gri evidenţiază foarte bine modelul său texturat, iar tastatura chiclet contribuie la confortul sporit pe care îl căutăm cu toţii în momentul în care ne alegem o astfel de „jucărie”. Preţul laptopului Asus X550CC-XX551D este de aproximativ 2450 lei (verifică preț actualizat), un preţ acceptabil aş spune eu, mai ales pentru ceea ce oferă.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Asus X550CC-XX551D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul Asus X550CC-XX551D vine cu un procesor Intel Core i5 3337U, construit pe arhitectura de 22nm, ce funcţionează la o frecvenţă de 1.8 GHz. Ţin să precizez faptul că acest laptop este recomandat atât pentru o utilizare office şi multimedia, cât și pentru un gaming de excepție.

Memoria laptopului Asus X550CC-XX551D este de 4GB DDR3, suficient zic eu pentru sistemul de operare și alte progrămele. Din punctul meu de vedere nu văd necesar un upgrade la acest laptop. Hard disk-ul este de tip SATA şi are o capacitate de stocare a datelor extrem de generoasă, de 1 TB, mai mult decât suficient, în special că acum putem urmări filmele online, iar pozele  le putem urca in cloud. Placa video dedicată este un chipset NVIDIA GeForce GT 720M, ce vă asigură momente de relaxare cu jocuri de ultimă generație.

Display-ul LCD LED este unul de tip Glare, ceea ce înseamnă că nu veţi putea utiliza laptopul în exterior atunci când soarele este prea puternic, nu de alta dar nu se va vedea mare lucru. Oricum acesta nu este un impediment prea mare în cazul în care veţi opta pentru acest laptop, ţinând cont de celelalte caracteristici ale sale. Are o rezoluţie HD de 1366 x 768 şi o diagonală de 15,6 inch. Pe partea de multimedia regăsim un sistem audio SonicMaster cu două difuzoare integrate, o cameră web HD, şi un cititor de carduri SD. La capitolul porturi stă destul de bine, un port USB 2.0, un port USB 3.0 (pentru ca transferul de date să fie mult mai rapid), HDMI şi VGA.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • preţ convenabil,
  • procesor Intel Core i5,
  • tastatură chiclet şi numerică,
  • HDMI,
  • USB 3.0

Contra:

  • nu are bluetooth

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Pentru cei care vor să-şi achiziţioneze un laptop cu o configuraţie bună, la un preţ acceptabil aş recomanda laptopul Asus X550CC-XX551D. Cu siguranţă va face faţă cu brio testelor la care îl veţi supune şi vă va ajuta să vă organizaţi sarcinile cât mai bine.

User Rating: 4.95 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.