Aparat de aer condiționat Ariston AE-MW09-DX

În mai puțin de o lună începe vara, sezonul cu cele mai mari temperaturi din cursul anului. Tu te-ai pregătit pentru arșița ce urmează? Un aparat de aer condiționat ar fi soluția potrivită pentru căldura toridă ce ne stoarce de energie și chef de muncă. Dar consider că este extrem de important să studiem puțin piața înainte de a face o alegere, nu de alta dar oferta este extrem de variată, astfel încât să mulțumească până și cel mai exigent utilizator. Noi am ales astăzi să vă prezentăm aparatul de aer condiționat Ariston AE-MW09-DX, un produs excelent pentru un buget nu foarte generos, prețul unei astfel de achiziții fiind este de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat).  

Ariston este o marcă ce s-a remarcat în special pentru centralele termice de bună calitate, deci aș putea spune că este o companie ce și-a creat un renume în ceea ce privește calitatea oferită. Din punct de vedere al designului, se merge pe o linie simplă, dar totodată elegantă, ce se va încadra perfect în interiorul căminului sau de ce nu al societății voastre. Unitatea interioară vine pe o nuanță de alb și încadrează în centru un display, cu ajutorul căruia putem monitoriza temperature setată, funcția folosită și totodată treapta ventilatorului.

Poze cu aparatul de aer condiționat Ariston AE-MW09-DX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat Ariston AE-MW09-DX deține o capacitate de răcire de 8430 BTU, iar pentru încălzire 10540 BTU. Ca și idee, are o arie de acoperire între 20 și 25 metri pătrați în cazul spațiilor comerciale, iar în cazul locuințelor, aria de acoperire este undeva între 25 și 30 metri pătrați. Deci pentru un apartament sau o casă ceva mai mică este ideal. Face parte din clasa de energie A, atât pentru încălzire cât și pentru răcire. Are 3 trepte de ventilare pe care le puteți utiliza în funcție de cât de mare este suprafața, mai exact cu cât este mai mică, cu atât va trebui să treceți într-o treaptă inferioară. Vine cu un filtru de carbon activ, ce îmbunătățește semnificativ calitatea aerului, păstrându-l curat și fără impurități. În ceea ce privește funcțiile, le deține pe cele de încălzire, de dezumidificare și Sleep/Night mode, ce vă va îmbunătăți calitatea somnului în zilele toride de vară.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț accesibil,
  • 8430 BTU la răcire,
  • clasa de energie A

Contra:

  • nu are kit de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire / încălzire
Consum de energie

Bun

V-ați decis ca vara aceasta să fiți pregătiți pentru temperaturile ridicate ce v-au topit în ultimii ani? Ei bine aparatul de aer condiționat Ariston AE-MW09-DX este o alegere excelentă pentru a face față acestei provocări.

User Rating: 3.75 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat