ARGO RELAX – potrivit pentru cei ce stau cu chirie

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.3
Eficiență răcire/încălzire - 7.8
Nivel de zgomot - 8.5

8.2

O alegere inspirată

ARGO RELAX este un aparat de aer condiționat portabil, ce se va potrivi celor ce nu intenționează să stea prea mult timp într-un loc.

Vezi detalii
User Rating: 3.45 ( 2 votes)

ARGO RELAX este un aparat de aer condiționat mobil, potrivit pentru cei ce nu plănuiesc să stea prea mult timp într-un loc. Iar aici îi putem include pe cei ce stau cu chirie, pe cei ce stau în cămine sau pe cei ce au închiriat un spațiu comercial și nu își doresc să investească în bunurile altor persoane. Acesta poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2127 lei(verifică preț actualizat), dar am observat că în momentul în care este inclus în promoții, poate scădea și sub 1500 lei.

Aparatul poate fi mutat cu ușurință la nevoie. Având roți multidirecționale nu-ți va fi greu deloc să îl muți dintr-un loc într-altul. Deși vorbim de un aparat de aer condiționat portabil, este bine de știut că și acesta are un furtun de evacuare a aerului. Iar acesta este indicat a fi scos pe fereastră. Pentru a fi cât mai eficient, vei avea nevoie ca geamul să rămână închis etanș, prin urmare ar fi indicat să montezi o placă de polistiren la baza geamului, cu o gaură prin care se va fixa furtunul de evacuare a aerului cald. Modelul dispune și de kitul de instalare gratuit, astfel că nu va mai trebui să suporți și alte costuri adiționale.

Dimensiunile sale sunt destul de mici, 780 x 340 x 394 mm, ceea ce înseamnă că nu va ocupa prea mult spațiu în locuință. În partea superioară, aparatul vine echipat cu un panou de comandă, ce include și un display de tip LCD, ce afișează temperatura din cameră.

Poze cu ARGO RELAX

ARGO RELAX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat are o capacitate de răcire de 10000 BTU, ceea ce îl face potrivit pentru a face față unei încăperi cu o suprafață de aproximativ 18-22 mp. Modelul Argo se încadrează în clasa de eficiență energetică A, cu un consum de 1,01 kWh.

La capitolul funcții, aparatul vine echipat cu cele mai utile, și anume:

1.Funcția de dezumidificare – potrivită pentru a regla nivelul de umiditate din aer, astfel încât confortul utilizatorului să nu fie afectat.

2.Funcția Sleep/Night mode – este potrivită pentru nopțile toride ale sezonului cald. Te ajută să ai un somn odihnitor și relaxant.

3.Timer – îți permite să programezi ora la care să pornească sau să se oprească aparatul de aer condiționat.

Nu este nici zgomotos, atinge numai 49,3 dB, ceea ce înseamnă că nu prea își face simțită prezența, permițând utilizatorului să se odihnească în liniște.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • afișaj LED,
  • silențios
  • tub de evacuare inclus

Contra:

  • nu are inverter

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat