Arctic EF6100A+ – o mașină de spălat Slim și ieftină

Ești în căutarea unei mașini de spălat rufe ieftină, dar eficientă? În cazul acesta îți propun modelul  Arctic EF6100A+. Mașina de spălat rufe poate fi găsită în oferta magazinului eMAG, la un preț de aproximativ 1099 lei (verifică preț actualizat ) sau în cazul în care o prinzi la promoție, o poți achiziționa chiar și cu 800 lei. Totuși dacă ești la început de drum și bugetul nu îți permite să aloci suma întreagă pentru achiziționare ei, nu uita că o poți achiziționa chiar și în rate lunare de 53 lei.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un model simpluț, dar plăcut. Este complet albă, accesorizată cu un afișaj de tip LED, două butoane ce te vor ajuta să selectezi numărul de rotații dorit și anumite funcții, iar în centru se regăsește selectorul de programe ce funcționează prin rotire.

Poze cu Arctic EF6100A+

Arctic EF6100A+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

 

În ceea ce privește specificațiile tehnice, îți pot spune că mașina de spălat rufe are o capacitate de încărcare de 6 kg, ceea ce înseamnă o capacitate medie, suficientă pentru o familie mai puțin numeroasă. Viteza de stoarcere de 1000 rpm are grijă să îți stoarcă rufele atât de bine, încât nu vor mai trebui să stea prea mult timp pe culme la uscat.

Vorbim de un model Slim, potrivit pentru locuințele cu suprafețe mici, în care fiecare cm contează. Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, ce te va ajuta să economisești cu fiecare factură de energie.

Cele 15 programe de spălare îți asigură suficientă varietate încât să poți spăla corespunzător fiecare tip de țesătură, de la bumbac, la rufe delicate.

Modelul Arctic îți oferă posibilitatea de a programa ora la care vrei să înceapă ciclul de spălare. Spre exemplu, o poți programa dimineața când pleci la muncă, astfel încât atunci când revii acasă, rufele să fie proaspăt spălate, numai bune de întins pe culme la uscat.

Cât despre zgomotul produs, ei bine atinge 60 dB în timpul spălării și 76 dB în timpul centrifugării. Nu este cea mai silențioasă mașină de spălat, dar cu siguranță nici nu deranjează foarte tare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț mic,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • Slim,

Contra:

  • nu este foarte silențioasă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verditul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.2
Design - 8.4
Performanțe - 8.1

8.2

O alegere accesibilă

Arctic EF6100A+ este o mașină de spălat rufe Slim, cu un raport calitate-preț excelent, ce se va dovedi extrem de eficientă pentru rufele tale.

Vezi detalii
User Rating: 3.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.