Arctic EF6100+ – o mașină de spălat ieftină, dar cu specificații decente

Cu toții ne dorim mașini de spălat cât mai eficiente, care să ne scutească de efortul de a spăla rufele manual și de a pierde timp și energie cu acest proces, însă nu toți ajung să își permită o astfel de investiție. Sau cel puțin acest lucru era valabil până acum ceva timp când nu prea te puteai atinge de un model bun la un preț mic. O mașină de spălat care a fost pe placul meu din toate punctele de vedere pot spune că este Arctic EF6100+. Are un preț de aproximativ 900 lei (verifică preț actualizat) și vine echipată cu specificații decente, ce asigură utilizatorului rezultate foarte bune la spălare.

Din punct de vedere al designului n-aș putea spune că impresionează printr-un aspect sofisticat, dar cu siguranță simplitatea sa sugerează mult bun gust și se va încadra unui buget fără foarte multe pretenții. Modelul este complet alb, mai exact se va încadra în orice decor, indiferent de cromatică. În partea superioară panoul de control găzduiește în partea stângă un sertar pentru detergent și balsam, în centru un selector de programe, iar în partea dreaptă un afișaj de tip LED, ce indică viteza de rotație utilizată.

Poze cu mașina de spălat Arctic EF6100+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Arctic este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de rotație de până la 1000 rpm. Din punctul meu de vedere este suficient pentru ca rufele să fie foarte bine stoarse înainte de a le întinde pe culme. Capacitatea de încărcare este de 6 kg și asigură suficient spațiu pentru a spăla o cantitate generoasă de haine.

Arctic EF6100+ este un model eficient și econom, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de 0,86 kwh și în clasa de eficiență la spălare A, cu un consum anual de 10340L.

Are 15 programe de spălare, de la cele mai des utilizate(bumbac, lână, sintetice), până la cele pentru țesături mai pretențioase(spălare manuală, delicate, etc). Cel mai scurt program este de 30 de minute și în general îl vei putea utiliza fie pentru rufele foarte puțin murdare, fie pentru a reîmprospăta anumite țesături.

Modelul Arctic este unul destul de silențios, ce ajunge la 60 dB pe durata spălării și la 75 dB pe durata centrifugării. Este bine de știut faptul că mașina de spălat este concepută cu un design special al părților laterale, cu striații în formă de S, ce au rolul de a reduce vibrațiile , și totodată zgomotul din timpul spălării.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • afișaj de tip LED,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • preț mic

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Arctic EF6100+ este o mașină de spălat rufe ieftină, dar cu toate acestea foarte eficientă și economă, exact pe placul unui utilizator mai puțin pretențios.

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.