Arctic EF5800A++ – mașina de spălat foarte ieftină

Arctic EF5800A++ este una dintre cele mai ieftine mașini de spălat de pe piață, oferind însă dotări potrivite pentru 1-2 persoane. Având un preț mai mic de 1000 de lei, aceasta reprezintă o soluție ideală pentru cei cu bugete foarte reduse care doresc totuși să schimbe vechea mașină de spălat cu una nouă. Are un preț de aproximativ 1049 lei (verifică preț actualizat), un preț foarte rezonabil, această mașină reușind să fie accesibilă pentru cei care nu au un buget prea mare la dispoziție. Deși face un compromis la nivelul capacității de încărcare și de centrifugare, mașina este eficientă și compensează pe partea consumului și programelor variate. Mașina este ideală pentru 1-2 persoane, dar în cazul în care ai o familie mai mare și nu îți permiți alt nivel de preț vei putea să repeți câteva spălări fără a te teme de facturi, întrucât consumul este unul redus. Per ansamblu, modelul are dotări decente pentru nivelul său de preț.

MAșina de spălat rufe poate fi găsită în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul mașinii este unul extrem de simplist, aceasta semănând mai mult cu modelele de acum câțiva ani. Astfel, carcasa are un aspect perfect imaculat pe alb și o interfață mai mult decât simplă. Nu există decât două butoane, respectiv cel de pornire/oprire/pauză și cel rotativ plasat central, pentru selectarea programului de spălare.  Lucrurile sunt păstrate astfel în mod clasic, ceea ce face mașina ideală și pentru utilizatorii mai în vârstă.  Hubloul are dimensiuni generoase și o deschidere foarte largă, la 155 de grade, așa că permite încărcarea și descărcarea mult mai comode. Dimensiunile modelului sunt 84 x 60 x 45 cm.

Poze cu mașina de spălat rufe

Arctic EF5800A++

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acesta are o capacitate de încărcare de 5 kg de haine, fiind ceva mai mic decât media obișnuită pentru o familie, dar mai mult decât suficient pentru 1 sau 2 persoane.

La nivelul eficienței de spălare lucrurile stau destul de bine. Găsim așadar un număr de 15 programe adaptate pentru diferite tipuri de materiale și funcții suplimentare de spălare, așa că vei avea de unde alege soluția ideală pentru orice spălare, mai ales că programul rapid are o durată de 30 de minute. Puterea de centrifugare este ceva mai mică, având valoarea de 800 rpm. Stoarcerea este însă eficientă pentru cantitatea de haine ce poate fi încărcată, așa că nu se va resimți o diferență mare față de modelele cu capacitate de centrifugare mai mare.

Programele sunt susținute de tehnologii care asigură o durată lungă de viață și în același timp rezultate bune împotriva petelor. Modelul beneficiază de tehnologii pentru reglarea consumului, funcționând destul de economic. Mașina se încadrează astfel în clasa de eficiență energetică A+, atrăgând facturi foarte mici. De asemenea, mașina este dotată cu un sistem electronic de control al balansului,  ceea ce determină scăderea vibrațiilor și zgomotului.

Întrucât mașina este dotată și cu funcții de protecție împotriva inundațiilor vei putea sta liniștit, excesul de apă fiind detectat la timp și prevenind accidentele.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • reglare foarte simplă a programelor
  • număr mare de programe de spălare
  • consum redus de energie

Contra:

  • capacitate mai mică de încărcare
  • nivel de stoarcere de 800 rpm

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.4
Design - 8.2
Performanțe - 8.3

8.3

O alegere accesibilă

Arctic EF5800A++ este o mașină de spălat rufe extrem de accesibilă, potrivită pentru familiile mai puțin numeroase și mai puțin pretențioase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.