Arctic CB5000A++ – mașina de spălat ultra accesibilă

Arctic CB5000A++ este poate cea mai ieftină mașină de spălat de pe piață, având un preț sub 1000 de lei. Cu toate acestea, modelul este unul eficient și economic, reprezentând o adevărată provocare pentru competiție. Are un preț de aproximativ 950 lei (verifică preț actualizat), fiind un candidat foarte bun pentru modelul cel mai ieftin și mai atractiv de pe piață pentru categoria sa.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Mașina are un design foarte simplu, acesta nefiind punctul său forte. La acest preț însă, aspectul poate fi trecut cu vederea, mai ales că se observă pereții S Shape care asigură reducerea vibrațiilor. Modelul are dimensiunile de 84 x 60 x 41.5 cm, fiind unul slim și găsindu-și loc cu ușurință în orice baie, bucătărie sau hol. Panoul de control este unul standard, fiind prevăzut cu un buton central rotativ înconjurat de pictograme și o serie de butoane pentru apăsare. Sertarul pentru detergent ocupă cea de-a treia bucată din panou. În partea inferioară, ușa pentru hublou se deschide destul de larg, permițând încărcarea sau descărcarea mai ușoară cu haine.

Poze cu mașina de spălat

Arctic CB5000A++

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare de 5 kg se datorează cel mai probabil designului slim. Capacitatea va fi destul de mică pentru o familie cu copii sau în care este necesară spălarea unei cantități mari de haine, fiind necesară repetarea mai multor programe.

Dacă ne uităm la preț, parcă nu ne supără nici puterea de centrifugare maximă de 1000 rpm care, raportată la capacitatea de încărcare, este una eficientă, hainele fiind stoarse destul de bine.

La nivelul tehnologiilor se remarcă sistemul electronic de control al balansului, care distribuie uniform hainele în tambur, prin urmare vibrațiile fiind reduse, iar hainele mai puțin șifonate.

Modelul este unul plin de surprize plăcute. Astfel, în ciuda prețului redus, vei avea la dispoziție un număr de 15 programe variate de spălare, printre acestea numărându-se un program antialergic ideal pentru persoanele alergice sau bebeluși, unul pentru culori inchise, unul pentru cămăși sau unul pentru articole sport. În același timp, sunt prezente și programele standard pentru bumbac, sintetice sau lână. Programul rapid are o durată de 14 minute, fiind unul cu adevărat rapid. Printre programe se mai numără unele pentru prespălare, clătire sau stoarcere și evacuare.

Nivelul de zgomot este în mod la fel de surprinzător același ca în cazul multor alte modele mai scumpe. Astfel, la centrifugare acesta poate atinge 77 dB, fiind ce-i drept puțin cam supărător.

Poate cel mai surprinzător aspect este însă cel al consumului. Mașina se încadrează astfel în clasa de eficiență energetică A++ și are un consum foarte redus.

Vorbim de o mașină de spălat foarte atractivă, ideală pentru cei cu un buget redus. În ciuda faptului că este foarte ieftină, aceasta reușește să fie eficientă și economică, fără a se simți o diferență mare de calitate față de modelele mai scumpe. Alegerea este astfel una inspirată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Eficiență bună de spălare
  • Programe numeroase și variate
  • Consum redus de energie
  • Design slim

Contra:

  • Capacitate mică de încărcare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.4
Design - 8.2
Performanțe - 8.3

8.3

O alegere accesibilă

Arctic CB5000A++ este o mașină de spălat cu un aspect plăcut, pentru care nu vei plăti o sumă foarte mare. ținând cont că are grijă ca rufele tale să arate impecabil după fiecare spălare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.