Arctic CB1200A+ – mașina de spălat foarte accesibilă

Dacă ai buget redus la dispoziție și îți dorești o mașină nouă de spălat, Arctic CB1200A+ poate fi modelul potrivit pentru tine. Acesta are unul dintre cele mai mici prețuri, fără a fi însă deloc zgârcit în ceea ce privește dotările performante. Mașina de spălat Arctic poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1129 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 40 de lei.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Mașina are un design clasic, fiind disponibilă pe alb și având liniile simple. Panoul de control este standard, folosind butoane obișnuite. În partea centrală găsim un buton circular rotativ. Este de remarcat faptul că interfața este în limba română, așa că va fi ușor de folosit pentru oricine. Ușa hubloului are o deschidere de 180 de grade, facilitând încărcarea și descărcarea ușoară a hainelor. Dimensiunile mașinii sunt de 84 x 60 x 45 cm, aceasta putând fi plasată atât în baie, cât și în bucătărie sau pe hol.

Poze cu mașina de spălat rufe

Arctic CB1200A+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de spălare este de 5 kg, fiind una destul de mică, dar potrivită pentru 1-2 persoane. În cazul unor familii numeroase va fi necesară repetarea mai multor cicluri de spălare. În ceea ce privește materialele interiorului, cuva este alcătuită din polipropilenă, iar tamburul din oțel inoxidabil.

Dacă în cazul designului lucrurile nu sunt deloc impresionante, in cazul dotărilor tehnice lucrurile stau cu totul altfel. Modelul are o putere de centrifugare maximă de 1200 de rotații pe minut, nivel de apreciat pentru categoria sa. Pentru a reduce vibrațiile și zgomotul, pereții au fost dotați cu sistemul S Shape. Astfel, nivelul de zgomot la centrifugare este de 74 dB, iar cel la spălare este de doar 58 dB, modelul fiind unul silențios. În același timp, balansul este controlat electronic. Sistemul distribuie uniform rufele în tambur, acest lucru determinând vibrații reduse.

Pentru spălarea efectivă ai la dispoziție 11 programe de spălare. Dintre acestea enumerăm cele pentru bumbac, lână, sintetice, delicate, culori închise, mix, dar și cel pentru consum redus, spălare rapidă, clătire sau stoarcere.

Este disponibilă și funcția de programare întârziată, așa că vei putea programa mașina să pornească la o anumită oră, convenabilă pentru tine. Nu în ultimul rând, există funcții speciale pentru protecția copiilor și împotriva inundațiilor.

Mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus. Consumul pentru un ciclu de spălare este de 0.688 kWh.

Aparatul are o garanție de 3 ani, mai mare decât media de pe piață. În același timp, ai posibilitatea de a testa produsul pentru 30 de zile iar, dacă în acest interval nu ești mulțumit, producătorul asigură posibilitatea de returnare a acestuia.

Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Punctele forte ale mașinii sunt puterea mare de centrifugare, programele variate de spălare și nivelul redus de zgomot și vibrații. Punctul slab este reprezentat de capacitatea mai mică de spălare. Modelul este, astfel, potrivit pentru o locuință cu 1-2 persoane. În acest fel nu va fi nevoie să repeți mai multe cicluri de spălare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • afișaj LED,

Contra:

  • capacitatea de încărcare putea fi ceva mai mare.

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Performanțe - 7.9
Ușurință în utilizare - 8.1

8.1

O alegere eficientă

Arctic CB1200A+ este o mașină de spălat rufe potrivită pentru o familie mică, ce caută eficiență la spălare, dar are un buget mic.

Vezi detalii
User Rating: 3.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.