Arctic ARSGN64120S – o plită modernă

În orice bucătărie aparatura pentru gătit ocupă un loc central, calitatea acesteia influențând starea de bine a întregii familii. Plita este un aparat foarte util, care poate înlocui cu succes aragazul vechi, oferind un timp mai scurt de gătire, mai multă siguranță și nu în ultimul rând eleganță. Plita încorporabilă Arctic ARSGN64120S poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 649 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 20 de lei. Modelul este unul dintre cele mai accesibile de pe piață, fiind totuși unul destul de eficient. Modelul se remarcă printr-un design elegant alcătuit din sticlă neagră, posibilitatea alimentării cu gaz prin aprindere electrică și sistemul de siguranță Safety Plus. Dacă îți dorești o plită ieftină, cu dotări simple, dar care își face treaba, aparatul Arctic este potrivit pentru tine.

Designul este unul modern, transformând suprafața de lucru într-una foarte accesibilă și comodă. Suprafața este netedă, fiind alcătuită din sticlă. Aceasta este disponibilă pe negru, având un aspect foarte elegant. Sticla este prevăzută cu un sistem special pentru rezistență, așa că nu ai de ce să îți faci probleme că se poate sparge. În plus, sticla nu își deteriorează aspectul în timp. Plita are dimensiunile de 9.8 x 58 x 51 cm și cântărește 10.8 kg. Vei putea să o încadrezi cu ușurință în mobila de bucătărie, economisind astfel spațiu și așezând-o astfel încât să o ai cel  mai la îndemână. Întrucât ocupă foarte puțin spațiu, plita poate fi o soluție pentru bucătăriile mici de garsonieră.

Poze cu plita încorporabilă

Arctic ARSGN64120S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul este dotat cu 4 arzătoare, oferind interfața familiară a unui aragaz. Vei putea găti concomitent la mai multe ochiuri, având astfel o viteză de lucru la fel de bună precum cea de la aragaz. Ai la dispoziție, astfel, un arzător mare, două normale și unul mic. Arzătorul mare are o putere de 3.3 kW, având un randament foarte bun. Timpul de preparare va fi astfel unul redus. Arzătoarele normale au o putere de 1.7 kW, iar cel mic are o putere de 1 kW. Arzătoarele sunt prevăzute cu grătare individuale, curățarea făcându-se destul de ușor. Datorită suprafeței netede va fi nevoie doar să treci cu o cârpă umedă în urma gătitului. Va fi necesar însă să faci acest lucru destul de des, întrucât pe suprafața sticloasă urmele și orice pete se vor vedea mult mai ușor.

Panoul de control este așezat lateral și, chiar dacă îți va lua ceva să te obișnuiești cu această poziție, vei observa că accesul la vasele de pe plită este mult mai ușor.

Plita funcționează cu o alimentare pe gaz, prin aprindere electrică. Datorită sistemului de aprindere integrată vei putea să aprinzi arzătoarele printr-o simplă  apăsare de buton.

Siguranța este unul dintre avantajele principale oferite de plitele încorporabile. În cazul de față beneficiezi de protecție chiar și atunci când folosești alimentarea cu gaz. Astfel, există un sistem Safety Plus care întrerupe alimentarea cu gaz în cazul în care se stinge flacăra accidental, eliminând riscul scurgerilor de gaz.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț rezonabil,
  • ușor de folosit,
  • ușor de întreținut,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Design - 7.6
Consum - 7.8
Siguranță - 7.5

7.6

O alegere potrivită

Arctic ARSGN64120S este o plită destul de aspectuasă, pentru care nu vei scoate din buzunar o sumă prea mare de bani, dar care se va integra perfect în noua ta bucătărie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.