Arctic AFD7200A++ – mașina de spălat ultra accesibilă

Dacă ai nevoie de o mașină nouă de spălat, merită să arunci o privire peste gama Arctic. Modelele lor au prețuri cu adevărat avantajoase, fără a face însă rabat de la calitate. Un astfel de model este și Arctic AFD7200A++, ce poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat ), deloc mare ținând cont că discutăm de specificații destul de bune.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Atunci când privești pentru prima oară mașina, îți atrage atenția în primul rând panoul de control. Acesta este foarte animat iar, în plus, are interfața în română, așa că este ușor de folosit. Locul central este ocupat de ecranul LCD. Acesta oferă informații pe parcursul programului de spălare, precum timpul rămas, etapa de spălare, etc și ajută la setarea mai ușoară a programului la început. Sunt de remarcat accentele argintii de pe panou și ușa hubloului. Dimensiunile modelului sunt de 84 x 60 x 51 cm. Capacitatea de încărcare este de 7 kg, oferind un randament bun pentru familii. Nu va fi nevoie să repeți foarte multe programe pentru a spăla toate hainele.

Poze cu mașina de spălat rufe

Arctic AFD7200A++

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În plus, designul în formă de “S” Shape reduce vibrațiile și zgomotul, asigurând o funcționare silențioasă. Balansul este reglat electronic. Vei putea spăla haine chiar și pe parcursul nopții dacă este necesar, fără ca mașina să te deranjeze.

În ceea ce privește interiorul, cuva este alcătuită din polipropilenă, iar tamburul din oțel inoxidabil. Materialele au calitate superioară.

Poate punctul cel mai atractiv la nivel tehnic este că aparatul este dotat cu o rezistență nichelată. Durata de viață crește cu până la 100 de ori, iar suprafața cu 50% mai netedă ține rugina și calcarul la distanță. În cazul modelelor obișnuite acestea produc defecțiuni pe termen lung, iar pe termen scurt determină creșterea timpului de încălzire a apei și respectiv creșterea consumului de energie.

Modelul are o putere de centrifugare maximă de 1200 de rotații pe minut, stând binișor și la acest capitol.

Pentru spălare vei avea la dispoziție 16 programe dintre cele mai diverse. Printre acestea vei găsi unele dedicate anumitor tipuri de țesături sau haine, unele pentru anumite culori, dar și pentru funcții suplimentare precum stoarcerea sau clătirea.

Atunci când vrei ca programul de spălare să pornească la o anumită oră, poți folosi programarea întârziată. Pentru protejarea copiilor există un buton de blocare a panoului de comandă.

Cum în cele mai multe cazuri mașina este folosită o dată pe săptămână, este ideal ca aceasta să aibă un consum redus de energie. În cazul de față modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++. Consumul pentru un ciclu de spălare este de doar 0.86 kWh.

După cum spuneam la început, nivelul de zgomot este unul redus, valoarea la centrifugare fiind de 72 dB, iar cea la spălare normală fiind de 58 dB.

Modelul este unul cu adevărat atractiv, având dotări cărora nu poți să le reproșezi nimic.  Acesta are o capacitate destul de mare de încărcare, un consum redus, programe variate și mai ales o durată de viață ridicată datorită rezistenței nichelate.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • clasa de eficiență energetică A++
  • afișaj LCD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Performanțe - 8.4
Ușurință în utilizare - 8.2

8.3

O alegere eficientă

Arctic AFD7200A++ este o mașină de spălat completă, ce are grijă ca rufele tale să arate impecabil după fiecare spălare.

Vezi detalii
User Rating: 3.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.