Arctic AFD7001A+++ – un model ieftin și economic

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 8.7
Design - 8.2
Eficiență energetică - 9.7
Eficiență de stoarcere - 8.8

8.9

O alegere eficientă

Arctic AFD7001A+++ este o mașină de spălat rufe ieftină, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, cu un consum mai mic cu aproximativ 30% față de un model din clasa A.

Vezi în magazin
User Rating: 3.78 ( 4 votes)

Atunci când îți alegi o mașină de spălat rufe trebuie neapărat să întrunească câteva condiții esențiale esențiale. Iar aici vorbim de o capacitate de încărcare potrivită numărului de membri din familie, viteza de stoarcere, funcții numeroase și mai ales un consum redus de energie. Toate aceste lucruri încadrează mașina de spălat rufe într-un electrocasnic eficient. După ce aceste specificații tehnice sunt verificate, poți privi către designul mașinii de spălat și afișaj. Arctic AFD7001A+++ este o mașină de spălat rufe silențioasă, ce poate fi găsită în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1.219 lei (verifică preț actualizat). Beneficiază de un consum redus de energie și protejează orice tip de țesătură. Este dotată cu funcții numeroase și sofisticate. În plus, afișajul acesteia, dar și liniile sale o încadrează în categoria electrocasnicelor potrivite pentru orice familie.

Mașina de spălat rufe poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco și Evomag.

Poze cu Arctic AFD7001A+++

Arctic AFD7001A+++

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Maodelul Arctic are o capacitate de încărcare de 7 kg și o viteză de centrifugare de 1000 rpm. Asta înseamnă că este potrivită chiar și pentru a spăla țesături mai voluminoase sau mai multe haine. Beneficiază de două funcții importante care îi asigură rezistența în timp. Eco Heater a fost creat pentru a acoperi rezistența mașinii de spălat cu un strat de nichel. În felul acesta devine cu până la 100 de ori mai rezistentă în fața depunerilor de calcar. De asemenea, funcția de autocurățare de care beneficiază îi asigură acesteia igienizarea periodică, mărindu-i astfel durata de folosire.

Un alt criteriu pe care consumatorul îl are în vedere este consumul de energie. Mașina de spălat rufe este încadrată în clasa energetică A+++, ceea ce înseamnă un consum de energie mai mic cu aproximativ 30% față de un model din clasa A. În plus, funcția sa Eco Wash permite spălarea țesăturilor cu apă rece, reducând astfel și mai mult consumul.

Sistemul Eco Dose permite dozarea detergentului lichid, pentru o spălare cât mai eficientă.

Un alt criteriu avut în vedere este viteza de stoarcere. Mașina de spălat rufe beneficiază de o viteză de stoarcere ce variază de la un minim 600 de rotații pe minut, la un maxim de 1000 de rotații pe minut. Rufele vor fi destul de uscate la finalizarea programului de spălare.

Funcții

Modelul Arctic dispune de un afișaj modern, ce va arăta cu exactitate și care este timpul de spălare rămas, astfel încât oricine poate să își planifice timpul cât mai eficient. În plus, acest afișaj permite alegerea programelor de spălare, dar și a temperaturii și a vitezei de stoarcere. Beneficiază de funcția de protecție pentru evitarea accidentelor nedorite în timpul unui ciclu de spălare.

Țesăturile sunt protejate, chiar de ar fi vorba despre lucruri confecționate din materiale sensibile, precum lâna. Cel mai scurt program de spălare este de 14 minute (pentru țesăturile nu foarte murdare). Beneficiază de spălare manuală, programe pentru țesăturile din lână, cămăși, culori închise, bumbac, antialergic, bumbac eco, sintetice, mixt 40, antișifonare, dar și de programe de clătire suplimentară, stoarcere și evacuare, prespălare.

Zgomotul produs este destul de mic, grație designului S-shape al pereților mașinii de spălat, gândit astfel încât nivelul de zgomot să fie redus. Atinge 65 dB în timpul spălării și 76 dB în timpul centrifugării.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț mic,
  • capacitate de încărcare de 7 kg,
  • clasa de eficiență energetică A+++,

Contra:

  • viteza de centrifugare putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.