Arctic AFD7000A++ – mașina de spălat inteligentă la preț bun

Arctic este unul dintre producătorii care oferă dotări destul de performante pentru un preț avantajos, iar în cazul mașinii de spălat haine Arctic AFD7000A++ întâlnim aceeași linie. Modelul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1199 lei (verifică preț actualizat ). Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 40 de lei. Raportul calitate-preț este foarte bun. Mașina se remarcă printr-o capacitate mare de încărcare, o serie întreagă de tehnologii performante care să asigure o spălare economică, în același timp eficientă, un consum redus de energie și o funcționare silențioasă chiar și la centrifugare. Așadar modelul este unul dintre cele mai atractive pentru categoria sa de preț.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Încă de la nivelul designului se observă că avem de-a face cu un model de calitate. Designul este modern și inteligent, structura sa S-Shape cu striații în formă de S pe marginile laterale făcând ca nivelul de vibrații și zgomot să fie redus la minimum. Carcasa este albă și are finisaje argintii. Panoul de control este animat, fiind prevăzut cu multe pictograme și un ecran LED destul de mare. În plus,  interfața este în limba română, așa că alegerea programului de spălare este cu atât mai ușor de realizat. Dimensiunile modelului sunt de 84 x 60 x 51 cm, acesta putând fi încorporată și în mobila de bucătărie.

Poze cu uscătorul de rufe Arctic AFD7000A++

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de încărcare este de 7 kg, făcând astfel față hainelor pentru întreaga familie. Calitatea interiorului este la fel de ridicată, cuva fiind alcătuită din polipropilenă, iar tamburul din oțel inoxidabil.

La nivel tehnic, puterea de centrifugare este de 1000 de rotații pe minut. Mașina este dotată cu o serie de tehnologii performante. Acestea fac posibilă o spălare eficientă și economică. Există așadar tehnologii care reglează consumul de resurse fără a scădea calitatea spălării. Una dintre aceste tehnologii este Eco Dose.  Tehnologia permite alegerea tipului de detergent folosit (pudră sau lichid) astfel încât spălarea să fie una optimă. Funcția Eco Wash face posibilă spălarea eficientă cu apă rece. Tehnologia Eco Heater include o rezistență nichelată care oferă o durată de viață de până la 100 de ori mai lungă și o suprafață cu până la 50% mai netedă. Nu în ultimul rând, datorită tehnologiei Aqua Safe consumul de apă este reglat automat.

Programele de spălare sunt în număr de 16. Există, astfel, programe clasice precum cele pentru bumbac, lână sau sintetice, dar și unele speciale precum cel pentru cămăși, cel pentru haine închise la culoare sau cele pentru împrospătare sau spălare rapidă. Este disponibilă programarea întârziată cu până la 24 de ore.

Pentru siguranța copiilor există un buton pentru blocarea panoului de control și a ușii hubloului, astfel încât să nu existe accidente. În ceea ce privește consumul, Arctic AFD7000A++ se încadrează în clasa de eficiență energetică A++. Consumul de curent electric este foarte redus, pentru o spălare fiind folosiți doar 0.86 kWh.

Datorită unui sistem de control al balansului nivelul de zgomot și de vibrații este diminuat considerabil. Nivelul de zgomot la spălare este de 58 dB, iar cel la centrifugare este de 71 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • capacitate de 7 kg,
  • afișaj LCD,
  • clasa de eficiență energetică A++

Contra:

  • viteza de centrifugare putea fi ceva mai mare.

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Arctic AFD7000A++ este o mașină de spălat rufe ce asigură un raport calitate-preț excelent, astfel că vei avea rezultate excelente la spălare fără să fii nevoit să scoți din buzunar o sumă prea mare de bani.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.