Arctic AFD6200A++ – mașina de spălat pentru un buget redus

Dacă ai nevoie de o mașină nouă de spălat și nu ai un buget foarte mare pentru asta, nu trebuie să te îngrijorezi. Există în momentul actual destule modele atractive la preț bun, iar unul dintre acestea este și Arctic AFD6200A++, pe care îl poți achiziționa la un preț de aproximativ 1099 lei (verifică preț actualizat ), un preț destul de mic pentru un model cu dotări impresionante, fiind o investiție bună chiar și pentru cei care au un buget mai mare.

Dacă arunci o privire peste gama de produse Arctic, o să vezi că aceasta este caracterizată la nivelul designului de detaliile argintii, indiferent despre ce aparat e vorba. În cazul de față se întâmplă la fel, argintiul fiind prezent pe ușa hubloului, mânerul sertarului pentru detergent și panoul de control. Acesta din urmă este cel care accentuează și mai mult aspectul modern, fiind prevăzut cu un ecran LCD destul de generos, pictograme și butoane intuitive așezate la îndemână. Dimensiunile mașinii sunt de 84 x 60 x 47 cm. Cuva este alcătuită din polipropilenă, iar tamburul este alcătuit din oțel inoxidabil.

Poze cu mașina de spălat rufe

Arctic AFD6200A++

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Arctic are o capacitate de încărcare de 6 kg, încadrându-se în medie.

Mașina de spălat îți pune la dispoziție 16 programe. Vei putea alege din programe speciale pentru cămăși, haine închise la culoare sau sport, programe pentru bumbac, lână sau sintetice etc. În același timp, există și programe dedicate stoarcerii, prespălării sau antișifonării. Oferta este mai mult decât variată.

Pe ecranul LCD vei putea vedea cât timp a mai rămas și în ce etapă se află spălarea. Ai la dispoziție și programarea întârziată, pentru momentele în care vrei ca mașina să pornească la o anumită oră.

Trecând la aspectul ceva mai tehnic, mașina are o putere de 1200 de rotații pe minut. Rezistența este nichelată, având o durată de viață mai mare de până la 100 de ori și fiind cu 50% mai netedă. Rugina este ținută la distanță, depunerile de calcar sunt reduse, iar, prin urmare, și consumul va fi mai mic, întrucât timpul de încălzire a apei este redus. Pentru un grad suplimentar de economisire, mașina beneficiază de sistemul Eco Dose prin care să se poată alege tipul de detergent. Sistemul ajută la evitarea risipei și funcționează cel mai bine în cazul detergentului lichid.

Pentru protejarea copiilor există un buton de blocare a panoului de comandă. În ceea ce privește consumul, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A++. Consumul pentru un ciclu de spălare este de doar 0.74 kWh.

Nivelul de zgomot este unul redus, valoarea la centrifugare fiind de 72 dB, iar cea la spălare normală fiind de 59 dB.

Punctele forte ale mașinii sunt rezistența nichelată care asigură o durată de viață îndelungată și economie de energie, programele de spălare variate, consumul redus și garanția extinsă. Având în vedere prețul, nu putem reproșa nimic.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • capacitatea de încărcare putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Performanțe - 8.3
Ușurință în utilizare - 8.3

8.5

O alegere avantajoasă

Arctic AFD6200A++ este o mașină de spălat rufe cu un preț extrem de avantajos, dar și cu suficiente dotări încât să ai rufele perfect spălate.

Vezi detalii
User Rating: 3.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.