Arctic AFD6000A++ – mașina de spălat ieftină

Dacă dorești să îți schimbi vechea mașină de spălat cu una nouă și trebuie să te încadrezi însă într-un buget redus, în această perioadă s-ar putea să găsești un model cu un raport calitate-preț bun. Arctic este unul dintre producătorii cunoscuți datorită modelelor pentru toate buzunarele. Mașina de spălat Arctic AFD6000A++ este una dintre cele mai accesibile de pe piață și poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1035 lei (verifică preț actualizat ), fiind una dintre cele mai ieftine de pe piață. Punctele forte ale mașinii sunt tehnologiile performante de care beneficiază, numărul mare de programe de spălare și consumul extrem de redus. Din păcate, mașina are o capacitate de încărcare ceva mai mică, dar acest lucru poate fi trecut cu vederea dacă avem în vedere prețul.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul mașinii este unul modern și care inspiră calitate. Datorită designului S-Shape cu striații în formă de S pe marginile laterale, vibrațiile și zgomotul sunt reduse la minimum, astfel încât să poți folosi mașina chiar și noaptea, fără a deranja. Mașina este alcătuită într-o combinație de alb și argintiu. Panoul de control este unul foarte animat și are interfața în limba română, alegerea programelor fiind astfel foarte ușor de realizat. Mașina are un ecran LED care contribuie la scăderea numărului de butoane.

Poze cu mașina de spălat Arctic AFD6000A++

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dimensiunile mașinii sunt de 84 x 60 x 47 cm, aceasta având o capacitate de 6 kg. Cuva este alcătuită din polipropilenă, iar tamburul este alcătuit din oțel inoxidabil, având o rezistență de lungă durată.

La nivel tehnic, mașina are o putere de 1000 de rotații pe minut și beneficiază de o serie întreagă de tehnologii performante care să asigure o spălare eficientă a hainelor. Și nu doar atât, Arctic AFD6000A++, vine echipată și cu un sistem Eco Dose prin care se poate alege tipul de detergent (sub formă de pudră sau lichid), astfel încât spălarea să fie una optimă. Datorită tehnologiei Aqua Safe, mașina beneficiază de un sistem de reglare automată a consumului de apă. Funcția Eco Wash permite spălarea cu apă rece, iar prin funcția Eco Heater este asigurat un sistem electronic de control al balansului.

Mașina de spălat are un număr de 16 programe de real ajutor, astfel încât să față oricăror tipuri de țesături sau pete. Este disponibil astfel un program special pentru cămăși, unul pentru haine închise la culoare, unul pentru materiale delicate și unul mix pentru combinarea mai multor tipuri de culori și de materiale. Bineînțeles, sunt disponibile și programe dedicate pentru lână, bumbac sau sintetice. Există și programe speciale pentru prespălare, clătire, autocurățare sau spălare rapidă care se desfășoară în doar 14 minute.

Mașina are un buton special pentru blocarea panoului de control în timpul funcționării, protejând astfel copiii. În același timp, mașina permite programarea întârziată.

În ceea ce privește consumul, modelul Arctic se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum foarte mic. Consumul pentru un ciclu de spălare este de doar 0.72 kWh. Clasa de eficiență la spălare este A, mașina având calitatea dovedită.

Mai este de remarcat faptul că nivelul de zgomot al mașinii este unul foarte redus, acesta atingând valoarea de 58 dB la spălare și 71 dB la centrifugare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • afișaj LCD,
  • clasa A++,
  • 16 programe de spălare,
  • preț decent

Contra:

  • aș fi preferat ca viteza de stoarcere să fie mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Arctic AFD6000A++ este o mașină de spălat rufe eficientă, cu suficiente dotări pentru a face față oricărui tip de țesătură și poate fi achiziționată la un preț destul de mic.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.