Arctic AFD1200A+ – o mașină de spălat rufe ieftină

Îți dorești o mașină de spălat care să o înlocuiască cu succes pe cea veche, dar nu îți permiți să investești foarte mult într-o asemenea achiziție? Noi îți propunem modelul Arctic AFD1200A+, ce vine la un preț de aproximativ 950 lei (verifică preț actualizat)un preț deloc mare pentru specificațiile sale.

Ca și design pot spune că vorbim de un model plăcut, ce face parte din gama nouă a producătorului român, prin urmare beneficiază și de cele mai noi funcții. Mașina de spălat este albă, ușor accesorizată cu argintiu, astfel încât se creează o cromatică plăcută. Panoul de contol dispune de un afișaj de tip LCD( unde veți putea urmări câteva detalii referitoare la ciclul de spălare, și anume: gradele la care sunt spălate rufele, viteza de rotație, etapa de spălare și timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălat) și nenumărate butoane cu ajutorul cărora veți putea face selecțiile potrivite pentru fiecare ciclul de spălare.

Poze cu mașina de spălat rufe Arctic AFD1200A+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat Arctic este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de rotație maximă de 1200 rpm, suficient cât să stoarcă rufele perfect, iar voi să nu mai așteptați prea mult ca ele să se usuce. Capacitatea de încărcare este de 6 kg, suficient pentru o familie cu 4-5 membri.

Cum bine știți înainte de a fi lansată o mașină de spălat este supusă la nenumărate teste, iar modelul în cauză potrivit rezultatelor este încadrat în clasa de eficiență energetică A+ cu un consum de 0,85kwh/program, clasa de eficiență la spălare A cu un consum de 33L/program, de unde tragem concluzia că vorbim de eficiență la spălare cu un consum moderat.

Modelul Arctic dezvoltă 16 programe de spălare, de la cele clasice (bumbac, sintetice) până la programul pentru culori închise, antișifonare, delicate și consum redus de energie. Cel mai scurt program este de 14 minute, și poate fi folosit pentru a reîmprospăta rufele.

În ceea ce privește funcțiile mă bucur să descopăr faptul că mașina de spălat deține sistemul de siguranță împotriva copiilor, în felul acesta butoanele vor fi blocate în timpul funcționării, astfel că se vor evita accidente nefericite. De asemeni poate fi programată când să înceapă ciclul de spălare(puteți pleca la servici, iar ciclul de spălare să fie finalizat cu doar câteva minute înainte de a sosi acasă).

Sistemul electronic de control al balansului are grijă să distribuie rufele uniform în interior, ajutând la eliminarea vibrațiilor și a zgomotelor deranjante din timpul stoarcerii, prin urmare puteți sta liniștiți, mașina este destul de silențioasă și nu are acel „zgâlțâit” ca cele vechi.

De acum nu are rost să mai pierdeți vremea spălând rufele de mână, când puteți folosi acel timp pentru alte activități mult mai eficiente și totodată de ce să vă obosiți, când spălatul rufelor poate fi atât de simplu.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • preț decent,
  • afișaj de tip LCD,
  • 1200 rpm,
  • capacitate de încărcare de 6 kg

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Arctic AFD1200A+ este una dintre cele mai ieftine mașini de spălat, ce beneficiază de specificații ce pot concura cu modele mult mai scumpe fără nici o problemă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.