Arctic AED6000A++ – mașina de spălat ieftină și atractivă

Arctic este un producător renumit pe piața românească datorită aparatelor cu raport calitate-preț foarte bun. Dacă ești în căutarea unei mașini de spălat, merită să acorzi atenție gamei Arctic datorită modelelor precum Arctic AED6000A++. Pentru un preț de aproximativ 1149 lei (verifică preț actualizat ), acesta oferă dotări mai mult decât decente, pachetul fiind unul foarte atractiv.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Producătorul a acordat atenție fiecărui aspect. Având în vedere că în momentul actual aspectul locuinței ocupă un rol important, designul aparatelor electrocasnice este gândit astfel încât să contribuie și ele la crearea efectului dorit. Astfel, deși avem de-a face cu un model accesibil, designul este unul modern. Se remarcă în primul rând panoul de control cu ecran LED, înconjurat de pictograme. Acesta nu este doar estetic, cât și util, făcând posibilă programarea mult mai ușoară și oferind informații pe parcursul ciclului de spălare. Interfața este în limba română, așa că îți va fi cu atât mai ușor să te obișnuiești cu mașina.

Poze cu mașina de spălat rufe

Arctic AED6000A++

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dimensiunile modelului sunt de 84 x 60 x 47 cm, având de-a face cu unul cu o idee mai îngust decât celelalte. Capacitatea de încărcare este de 6 kg. Dacă nu ai o familie foarte numeroasă, nu va fi necesară repetarea multor cicluri.

Chiar dacă nu este modelul cel mai puternic și dotat cu cel mai mare număr de tehnologii, cele disponibile susțin un grad de eficiență mai mult decât suficient. Puterea de centrifugare este de 1000 de rotații pe minut. Producătorul a punctat exact acolo unde era nevoie. Există, așadar, o rezistență nichelată ajutată de tehnologia Eco Heater, astfel încât timpul de încălzire a apei să fie redus. Rezistența oferă în plus o durată de viață de până la 100 de ori mai lungă și o suprafață cu până la 50% mai netedă. Consumul de apă este reglat automat datorită sistemului Aqua Safe.

Programele de spălare sunt în număr de 11, existând atât unele pentru bumbac, lână, sintetice etc, cât și unele speciale pentru haine sport sau cămăși și unele pentru spălarea rapidă, clătire, stoarcere etc.

Este disponibilă programarea întârziată cu până la 24 de ore. Pentru siguranța copiilor există și un buton pentru blocarea panoului de control.

În ceea ce privește consumul, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, iar pentru o spălare folosește doar 0.71 kWh. Mașina este silențioasă, având un nivel de zgomot la spălare de 58 dB și de 71 dB la centrifugare.

Producătorul asigură o garanție extinsă de 3 ani, oferindu-ți asistență pentru eventualele probleme.

După cum spuneam la început, raportul calitate-preț este unul foarte bun. Punctele forte ale mașinii sunt rezistența nichelată care asigură o durată de viață îndelungată, programele destul de variate, consumul redus și designul atractiv. În plus, garanția este de 3 ani. Nu putem reproșa nimic unui pachet atât de accesibil.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • viteza de rotație putea fi ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Performanțe - 8.5
Ușurință în utilizare - 8.6

8.5

O alegere eficientă

Arctic AED6000A++ este o mașină de spălat rufe destul de eficientă, pentru care nu vei fi nevoit să scoți din buzunar o sumă impresionantă.

Vezi detalii
User Rating: 3.23 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.