Arctic ADFS60+ – mașina de spălat vase cu 3 nivele de temperatură

Dacă îți dorești o mașină de spălat vase cu o capacitate mare de spălare, un număr variat de programe, consum redus și un preț accesibil, atunci modelul Arctic ADFS60+ ar putea fi cel potrivit pentru tine. Preţul său este de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat ), un preț foarte bun pentru dotările de care dispune aparatul. Acesta se remarcă prin pachetul complet oferit care include o capacitate mare de spălare, un consum redus și programe și funcții variate.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Acesta are un design standard care inspiră rezistență și încredere. Carcasa este în totalitate albă, iar panoul de control își păstrează un aspect la fel de impecabil, informațiile de pe acesta fiind plasate discret. Interfața este una foarte simplă, intuitivă, existând un număr redus de butoane, iar toate informațiile fiind în limba română. Panoul este prevăzut cu beculețe LED care ajută setarea programului și oferă informații despre stadiul ciclului de spălare, intervalul de amânare al acestuia și gradul de încărcare cu sare. Controlul este manual. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 60 x 57 cm, aceasta ocupând aproximativ la fel de mult spațiu ca şi o mașină de spălat haine.

Poze cu mașina de spălat vase Arctic ADFS60+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul are o capacitate de 12 seturi de vase, făcând față familiilor numeroase sau petrecerilor. Vor putea fi spălate farfurii de diferite mărimi, tigăi, oale, tacâmuri, pahare etc. Interiorul este împărțit în două coșuri pentru spălare.

Sunt disponibile 5 programe de spălare gândite să acopere un spectru larg de murdărie a vaselor. Astfel, programul intensiv va îndepărta în întregime murdăria de pe vase foarte murdare datorită integrării unui program de prespălare și folosirii unei temperaturi ridicate. Programul durează 120 de minute, iar vasele sunt oferite uscate, gata pentru servire sau depozitare. Programul bio/eco va spăla eficient vase cu un grad mediu de murdărie de pe care au fost îndepărtate deja resturile de mâncare la un nivel redus de resurse. Programul rapid va rezolva în timp util vasele cu grad scăzut de murdărie, terminând ciclul în doar 58 de minute. În același timp mai sunt disponibile un program special de prespălare și un program de încărcare la jumătate pentru momentele în care se dorește spălarea unui număr redus de vase. Dacă dorești să programezi un ciclu de spălare pentru un anumit moment poți face acest lucru datorită sistemului de programare întârziată. Vei putea astfel să decalezi începerea ciclului de spălare cu 3, 6 sau 9 ore.

Nu în ultimul rând, modelul este dotat cu un sistem de dedurizare a apei şi cu indicator de sare. Pentru asigurarea siguranței modelul beneficiază de un sistem special de protecţie împotriva inundaţiilor. Este vorba despre sistemul Aqua Protect. Acesta întrerupe alimentarea cu apă în cazul în care debitul de apă atinge un nivel prea mare sau în cazul oricărui tip de scurgere accidentală de apă.

Arctic ADFS60+ se încadrează în clasa de eficienţă energetică A+, având astfel un consum redus. Consumul de curent pentru programul Eco este de doar 1.02 kW, iar cel de apă este de 15 litri. Consumul anual de apă este de 3640 de litri. Modelul se încadrează în clasa de eficiență la uscare A, așa că asigură igiena ridicată a vaselor și le livrează gata pentru folosire sau depozitare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • capacitate de 12 seturi,
  • preț accesibil

Contra:

  • controlul se face mecanic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușuință în utilizare
Design
Performanțe

Arctic ADFS60+ este o mașină de spălat vase mecanică, cu un raport calitate-preț avantajos pentru cei ce își doresc să își scurteze timpul petrecut în bucătărie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.