Arctic ADFS45 – mașina de spălat vase accesibilă

Maşinile de spălat vase devin din ce în ce mai întâlnite în bucătăriile româneşti, iar opţiunile sunt foarte diverse. Pentru cei aflați la prima experiență cu o mașină de spălat vase sau care îşi doresc un astfel de aparat şi nu vor să investească o sumă mare, modelul Arctic ADFS45 este o opțiune atractivă întrucât are o capacitate rezonabilă, o serie variată de programe și un preț bun. Mai precis poate fi găsită la un preț de aproximativ 1035 lei (verifică preț actualizat). Dotările maşinii o recomandă pentru familiile care doresc să economisească timp şi să se bucure de alte activităţi mult mai interesante. 

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Mașina de spălat are un design standard și o interfață simplă și intuitivă. Fiind o mașină de tip clasic, controlul este manual, utilizatorul având la dispoziție câteva butoane simple alături de unul rotativ. Indicațiile afișate pe panou sunt în limba română, fiind astfel ușor de înțeles de către toată lumea. Dimensiunile mașinii sunt de 85 x 44.8 x 57 cm, fiind cu o idee mai îngustă decât o mașină de spălat haine.

Poze cu mașina de spălat vase Arctic ADFS45

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina are o capacitate de 10 seturi de vase, făcând față cu ușurință unei familii numeroase sau în cazul unor petreceri. Are două coșuri pentru spălare, cel de sus fiind ajustabil. Înălţimea coşului poate fi reglată chiar şi atunci când coşul este deja încărcat. Este, astfel, suficient loc pentru farfurii mai mari sau mai mici, tacâmuri, tigăi etc.

Arctic ADFS45 oferă o serie de programe care să vină în ajutorul utilizatorului, anticipând nevoile acestuia. Astfel, sunt disponibile 5 programe, dintre care unul intensiv, unul rapid, un program Bio/Eco, un program de prespălare şi unul de încărcare la jumătate. Programul intensiv spală vase la o temperatură de 70 de grade, într-un timp de 120 de minute. Programul este util pentru curăţarea eficientă a vaselor cu un grad de murdărie ridicat, precum oalele şi tigăile. Programul rapid are un timp de spălare de 58 de minute, păstrându-şi, în acelaşi timp, eficienţa. Este disponibil şi un program expres de doar 30 de minute. Programul Eco este adaptat pentru un consum redus atât de curent electric, cât şi de apă. Programul este recomandat pentru vasele curăţate în avans de resturile de mâncare. Programul de încărcare pe jumătate este potrivit pentru momentele în care e nevoie de curăţarea unui număr redus de vase.

Maşina este prevăzută cu un sistem de dedurizare a apei şi cu indicator de sare. În acelaşi timp, masina de spălat vase are un sistem util de protecţie împotriva inundaţiilor. Sistemul Aqua Protect întrerupe alimentarea cu apă atunci când debitul de apă este prea mare sau în caz de orice scurgere accidentală de apă.

În ceea ce priveşte consumul electric, maşina se încadrează în clasa de eficienţă energetică A. Prin urmare, consumul este unul mic, cel pentru programul Eco fiind de doar 0.94 kW. Consumul anual de apă este de 3640 de litri. Maşina are un nivel de zgomot de 55 dB, fiind una destul de silenţioasă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • silențioasă,
  • preț rezonabil

Contra:

  • nu are un număr foarte mare de programe de spălare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Pentru cei care vor să investească într-un aparat cu preţ bun şi dotări decente, mașina de spălat vase Arctic ADFS45 poate fi o alegere excelentă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.