ALIZEE PLUS AHW12D – ieftin, dar cu Inverter

Deși vremea este încă destul de capricioasă și ploile nu ne lasă încă să ne bucurăm de vară, în curând aceste neplăceri vor lua sfârșit, iar noi vom fi nevoiți să facem față caniculei ce ne tot chinuie de câțiva ani în fiecare vară. Și cum putem face asta mai bine decât cu un aparat de aer condiționat eficient? Și pentru că nu toată lumea își permite să aloce sume importante pentru o astfel de achiziție, m-am decis să discutăm astăzi despre un model ieftin, dar eficient. Este vorba despre aparatul de aer condiționat ALIZEE PLUS AHW12D, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat), un preț extrem de avantajos, ținând seama că vine echipat cu tehnologia Inverter.

Din punct de vedere al designului, modelul este destul de simpluț, dar de bun gust. Vorbim de o prezență discretă, ce nu epatează, dar care își dovedește eficacitatea de fiecare dată când este pornit. În dreapta jos vei observa un display de tip LED, ce afișează gradele din cameră. Modelul este destul de ușor de utilizat chiar și de către cei mai puțin experimentați într-ale tehnologiei, astfel că nici măcar părinții mai în vârstă nu vor avea probleme de acomodare.

Unitatea interioară cântărește 12 kg și are dimensiunile de 770 x 201 x 283 mm, iar cea exterioară cântărește 33,5 kg și are dimensiunile de 848 x 320 x 540 mm, ceea ce înseamnă că vorbim de un model ce nu se impune prin dimensiuni impresionante.

Poze cu aparatul de aer condiționat ALIZEE PLUS AHW12D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

ALIZEE PLUS AHW12D este un model cu o capacitate de răcire de 12000 BTU și o capacitate de încălzire de 12969 BTU, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru a face față unei suprafețe de aproximativ 30 mp, deci fie puteți să îl utilizați pentru un apartament cu două camere, fie pentru o cameră mai mare.

Potrivit testelor de eficiență, aparatul de climatizare se încadrează în clasa energetică A atât pentru răcire, cât și pentru încălzire, cu un consumde 1100 W. Având în vedere că modelul dispune de tehnologia Inverter, consumul de energie este diminuat cu cel puțin 30% față de un model non-inverter, și asta datorită faptului că odată ce s-a ajuns la temperatura setată, compresorul nu se mai oprește, ci întreține temperatura cu un consum de energie minim.

Dacă până acum câțiva ani problema aparatelor de aer condiționat o reprezentau filtrele, ei bine în prezent producătorii acordă o importanță mult mai mare acestui aspect, iar modelul Alizee este dotat cu 2 filtre, ambele detașabile și lavabile, ceea ce înseamnă că bacteriile vor fi ținute la distanță.

În ceea ce privește gama funcțiilor, aparatul de climatizare vine echipat cu cele mai uzuale, și anume: răcire, încălzire, dezumidificare – ce reglează nivelul de umiditate din încăpere, sleep/night mode – pentru un somn odihnitor în nopțile fierbinți, modul turbo – pentru răcirea instantanee a încăperii.

Unitatea interioară atinge un nivel de zgomot de 42 dB, iar cea exterioară 53 dB, mai precis nu i se va simți prezența atunci când este pus în funcțiune. De asemeni este bine de știut că vine la pachet cu kitul de instalare în limita a 3 m, ceea ce vă scutește de niște costuri suplimentare, însă nu dispune de serviciul de instalare. Acesta îl puteți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Sleep/Night mode,
  • funcția de dezumidificare,
  • preț avantajos,
  • are Inverter

Contra:

  • nu are serviciu de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

ALIZEE PLUS AHW12D este un aparat de aer condiționat cu un preț destul de mic, ce promite să facă față zilelor toride de vară, ce adesea se dovedesc a fi destul de provocatoare.

User Rating: 2.78 ( 29 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat