ALIZEE PLUS AHW09D – cu Inverter și kit de instalare

Deși oficial a venit vara, încă ne confruntăm cu vremea capricioasă, dar potrivit meteorologilor acest aspect nu va mai dura mult timp, iar canicula se va instala pentru a nu ne mai da pace până la sfârșitul verii. Pot spune că m-au cam speriat aceste avertizări, așa că am început să caut o soluție avantajoasă pentru a face față temperaturilor amețitoare atunci când va fi cazul. Astfel am dat peste aparatul de aer condiționat ALIZEE PLUS AHW09D, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat), destul de mic ținând cont că vorbim despre un model cu Inverter.

Din punct de vedere al designului, modelul se bucură de un aspect plăcut și simplu. În felul acesta vă asigurați că veți avea în locuință o prezență discretă, care vă va răcori oridecâteori aveți nevoie. În partea de jos dispune și de un display de tip LED, ce afișează gradele din cameră. Modelul vine însoțit de o telecomandă cu display cu puține butoane, astfel încât va fi destul de ușor de folosit.

Poze cu aparatul de aer condiționat ALIZEE PLUS AHW09D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

ALIZEE PLUS AHW09D este un model cu o capacitate de răcire de 8900 BTU, ce se va încadra în clasa energetică A+ și o capacitate de încălzire de 10200 BTU, ce se va încadra în clasa energetică A. Având în vedere numărul de BTU, modelul este potrivit pentru a face față unei suprafețe de aproximativ 18 mp. Deși tehnologia de ultimă generație Inverter este de regulă prezentă în cazul modelelor cu mult mai scumpe, iată că în cazul de față vorbim de o excepție, ceea ce nu poate decât să mă bucure, fiindcă asta presupune un consum de energie mult mai mic față de un model non-inverter.

Consumă aproximativ 870 W pentru a răci și 900 W pentru a încălzi camera, prin urmare nu încarcă prea mult factura de curent electric. Pe partea de funcții, modelul vine echipat cu cele uzuale, mai exact dispune de: răcire, încălzire, dezumidificare – pentru  ca mucegaiul să fie ținut la distanță, sleep/night mode – pentru un somn răcoritor în nopțile toride de vară, turbo – pentru o răcire/încălzire rapidă.

Pentru că vrem să ținem la distanță posibilele bacterii, este bine de știut că aparatul încorporează 2 filtre, detașabile și lavabile, astfel că întreținerea aparatului de aer condiționat nu ridică nici o dificultate.

Unitatea interioară cântărește 11 kg și atinge un nivel de zgomot de 41 dB, iar cea exterioară cântărește  32 kg și atinge un nivel de 51 dB, ceea ce înseamnă că în afara faptului că va fi o prezență discretă în locuință, nu face nici prea multă gălăgie.

Față de alte modele cu prețuri asemănătoare, acesta vine la pachet și cu kitul de instalare, în limita a 3 m traseu frigorific, ceea ce mi se pare destul de avantajos, ținând cont că în cazul altor aparate de aer condiționat ar trebui să plătim în plus pentru acest serviciu, totuși serviciul de instalare nu este inclus în preț, dar îl puteți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Sleep/Night mode,
  • funcția de dezumidificare,
  • preț avantajos,
  • are Inverter

Contra:

  • nu are serviciu de instalare inclus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de răcire/încălzire
Consum de energie

ALIZEE PLUS AHW09D este unul dintre cele mai ieftine aparate de aer condiționat cu Inverter, ce include și chitul de instalare în pachet.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat