AEG L98699FL2 – mașina de spălat rufe complexă cu capacitate mare de încărcare

O capacitate mare de încărcare te poate ajuta să economisești destul de mult timp și energie, oferind un aspect în plus de avut în vedere atunci când alegi mașina de spălat. AEG L98699FL2 este una dintre cele mai generoase din acest punct de vedere, fiind mai mult decât atractivă. AEG este un producător german de renume, cu un istoric bun, în momentul actual brandul aflându-se sub tutela Electrolux. Mașina de spălat este un model foarte performant, dotat cu funcții dintre cele mai avansate. Aceasta are o eficiență ridicată pe toate nivelurile și va asigura o curățare excelentă a hainelor, aceasta găsindu-se la un preț de aproximativ 5109 lei (verifică preț actualizat), destul de piperat pentru un utilizator obișnuit, însă nu trebuie să pierdem din vedere faptul că avem de-a face cu un model premium.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Mașina are un design foarte modern, distribuit cromatic pe alb și argintiu, iar inserțiile argintii de pe hublou și panoul de control oferă un aspect dinamic. Hubloul este foarte generos și are o deschidere largă, așa că va face posibilă o descărcare ușoară cu haine. Panoul de control este prevăzut cu un ecran LCD de mari dimensiuni, care îți va oferi asistența de care ai nevoie pentru a seta ușor și rapid programele. Modelul are dimensiunile de 85 x 60 x 60.5 cm și poate fi încorporat în mobilierul de bucătărie. Pereții laterali sunt prevăzuți cu un design special pentru reducerea zgomotului și vibrațiilor.

Poze cu mașina de spălat rufe

AEG L98699FL2

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina are o capacitate de încărcare de 9 kg, capacitate care poate face față cu ușurință unei familii numeroase și chiar unei utilizări profesionale într-un restaurant sau un bar de dimensiuni mai mici.

Capacitatea maximă de centrifugare este de 1600 rpm, păstrând linia dotărilor de top, în felul acesta putând fi sigur că hainele vor fi stoarse excelent.

Eficiența de spălare nu se lasă nici ea mai prejos. Aceasta este susținută de un motor Inverter care asigură o spălare eficientă și în același timp economică. Mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, având un consum excelent care va atrage facturi minimale. Consumul standard de energie este de doar 0.83 kWh, iar consumul anual de apă este de 10999 litri. Motorul Inverter fără perii asigură totodată și o funcționare silențioasă, nivelul maxim de zgomot la centrifugare fiind de 74 dB.

Mașina este dotată cu 16 programe variate de spălare, care vor curăța chiar și cele mai dificile pete. Ai la dispoziție programe clasice pentru bumbac, lână sau sintetice, dar și unele speciale pentru jeans sau cuverturi sau funcții speciale de aburi pentru reîmprospătare sau descrețire. Clătirea va fi mereu eficientă datorită sistemului avansat de clătire fără spumă. Programul scurt are o durată de 20 de minute, mașina putând fi totodată programată și în avans.

În ceea ce privește spălarea propriu-zisă, tehnologia Fuzzy Logic aduce senzori pentru detectarea încărcăturii și adaptarea resurselor la aceasta, iar cantitatea de detergent este și ea reglată folosind o funcție avansată. Modelul mai beneficiază de o serie de sisteme speciale pentru protejarea țesăturilor în fața deteriorării în timp, având o acțiune blândă asupra hainelor.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern cu ecran LCD
  • capacitate mare de încărcare
  • putere mare de centrifugare
  • programe variate de spălare
  • consum de clasă A+++

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 10
Design - 10
Performanțe - 10

10

O alegere premium

AEG L98699FL2 este o mașină de spălat premium, cu calități imbatabile, când vine vorba de eficiență sau viteză de rotație. Nici cu capacitatea de încărcare nu stă mai rău.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.