AEG L76475FL – calitate de top la un preţ pe măsură

Dintre toate dispozitivele electrocasnice, cel mai important şi cel care te scuteşte de cea mai multă muncă este o maşină de spălat. Indiferent dacă vrei să achiziţionezi una pentru că te-ai mutat în casă nouă sau pentru că cea veche s-a stricat, este recomandat să optezi pentru un produs ce îţi garantează o utilizare pe termen lung. Aceasta este cu atât mai recomandată cu cât evoluţia în domeniu este una foarte rapidă, recomandarea produsului care să se încadreze în aceste preferinţe fiind dată de cel de la AEG prin maşina de spălat L76475FL. Analizând aceste toate tehnologii şi economia pe care o vei face atât în materie de consum, cât şi în ceea ce priveşte protecţia împotriva inundaţiei, preţul de aproximativ 2449 lei (verifică preț actualizat) este unul justificat.

În ceea ce priveşte aspectul acestei maşini de spălat rufe cu încărcare orizontală, avem unul clasic. Culoarea albă a acesteia este completată de prezenţa nuanţei metalice în partea superioară unde avem panoul de control şi sertarul pentru detergent. Locaţia sertarului este în partea stângă a panoului de control care este alcătuit dintr-un potenţiometru rotativ şi un panou de afişaj cu butoane de comandă.

Poze cu mașina de spălat rufe

AEG L76475FL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Potenţiometrul rotativ poziţionat în centrul panoului de comandă îţi oferă posibilitatea selecţiei programelor de spălare, funcţie de materialul hainelor. În dreapta acestuia găsim panoul de afişaj ce ne arată informaţii cu privire la temperatura de spălare, viteza de centrifugare, etapa programului şi timpul rămas din programul de spălare. Sub acest panou găsim butoanele pentru pornirea sau oprirea temporara a maşinii de spălat, pentru setarea temperaturii, a vitezei de centrifugare şi timpului de spălare. Întregul aspect este completat de uşa de încărcare destul de generoasă ca şi diametru ce îţi uşurează munca şi băgarea hainelor la spălat.

Principala caracteristică în ceea ce priveşte funcţionarea este dată de prezenţa tehnologiei OptiSens care reglează funcţionarea maşinii în funcţie de încărcătura de rufe pentru a evita o spălare excesivă a acestora. Fiind un produs ce foloseşte un motor inverter fără perii, funcţionarea sa este mult mai fiabilă şi garantează o viaţă mult mai lungă a maşinii de spălat, precum şi un zgomot mult mai mic care îţi oferă posibilitatea să speli rufe inclusiv noaptea fără a te teme de zgomotul pe care îl poate produce.

Tamburul cu o dimensiune XXL îţi garantează nu numai o cantitate de 7 kilograme de rufe pentru spălat, dar şi un spaţiu foarte mare astfel încât acestea să nu fie aglomerate şi rezultatul procesului de spălare să fie unul foarte bun. În plus, pentru a vă putea ajuta să nu cauzaţi unele daune datorită apei, regăsim sistemul Aqua Control, un furtun cu pereţi dubli dar şi un senzor încorporat în partea etanşă a maşinii ce vă alarmează dacă există cumva scurgeri.

Recomandările acestui produs nu vin doar în urma prezenţei unei capacităţi foarte mari de spălare sau a motorului modern, ci şi datorită consumului pe care îl are. În ceea ce priveşte eficienţa energetică, cu un consum în program standard de 0.76 kWh, avem o eficienţă cu până la 10 % mai bună decât a celei mai bune clase, precum cea A+++.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • utilizare de lungă durată
  • tehnologie modernă
  • consum mic

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.8
Design - 9.6
Performanțe - 9.5

9.6

O alegere eficientă

AEG L76475FL este o mașină de spălat premium, cu un consum mic, ce are grijă ca rufele tale să arate impecabil după fiecare spălare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.