AEG L75370TLE – mașina de spălat haine cu deschidere superioară

AEG L75370TLE este o mașină de spălat care poate rezolva eficient problema spălării hainelor pentru o familie cu un spațiu redus, oferind o capacitate bună de încărcare într-un design de mici dimensiuni. Are un preț de aproximativ 3399 lei (verifică preț actualizatși este o mașină de spălat ideală pentru garsoniere și apartamente mici, care oferă dotări tehnice de calitate superioară. Mașina de spălat are o capacitate de încărcare foarte bună pentru dimensiunile sale și asigură o spălare eficientă și economică, așa că îndeplinește toate criteriile pentru a câștiga locul în orice locuință, nu doar în cele cu spații reduse.

Mașina de spălat poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul este destul de complex, în ciuda dimensiunilor reduse. Mașina ocupă un spațiu de 89 x 40 x 60 cm și este ultra slim, iar deschiderea prin partea superioară contribuie foarte mult la economisirea spațiului. Capacul beneficiază de o deschidere foarte ușoară, așa că este foarte comod de folosit, în același timp găsind la baza lui panoul de control. Acesta este adaptat pentru a oferi un control rapid, fiind prevăzut cu numeroase pictograme și un ecran LCD de mari dimensiuni. Numărul de butoane este redus, așa că setarea este cu atât mai intuitivă. Mașina are un aspect modern și în același timp simplu, designul fiind caracterizat de contrastul dintre dimensiunile reduse și carcasa complet albă și panoul de control cu funcții avansate și utilitatea ridicată a sistemului de deschidere.

Poze cu mașina de spălat rufe

AEG L75370TLE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, mașina are o capacitate de încărcare de 7 kg, mai mult decât atractivă pentru un model slim cu deschidere superioară. Capacitatea maximă de centrifugare este de 1300 rpm, așa că stoarcerea este și ea eficientă.

Mașina se remarcă printr-o serie de tehnologii gândite pentru a scădea consumul, a crește performanța și a proteja hainele. Tehnologia Fuzzy Logic permite astfel adaptarea în funcție de încărcătură, senzorii detectând cantitatea de haine și adaptând nivelul de apă și de energie necesar pentru spălarea optimă. De asemenea, cantitatea de detergent este reglată folosind un dozator eficient.

Mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, având un consum extrem de redus, consumul standard de energie fiind de doar 0.98 kWh. Consumul anual de apă este de 8990 litri și, de asemenea, mașina are un nivel redus de zgomot, ce ar fi putut fi însă îmbunătățit. Eficiența energetică și nivelul de zgomot sunt susținute de motorul Inverter.

Tehnologiile de spălare mai includ sistemele speciale ProTex Plus și OptiSense pentru protejarea hainelor împotriva spălării intense, care ar putea deteriora în timp țesăturile.

La nivelul programelor de spălare vei găsi nu mai puțin de 16 soluții pentru curățarea hainelor, cu observația că programul scurt are o durată de doar 20 de minute. Vei găsi printre altele și programe pentru bumbac, lână, sintetice, jeans, delicate, cuverturi sau funcții speciale pentru clătire, stoarcere, călcare ușoară sau reîmprospătare. Vei putea de asemenea să programezi mașina în avans.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim modern
  • capacitate bună de încărcare
  • putere mare de centrifugare
  • programe variate de spălare susținute de tehnologii performante
  • consum energetic foarte redus

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

O alegere eficientă

AEG L75370TLE este o mașină de spălat rufe cu încărcare verticală, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, ceea ce înseamnă un consum extrem de mic.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.