AEG F99709M0P – mașina de spălat vase cu motor inversor

Mașina de spălat vase devine ușor-ușor un aparat foarte întâlnit în bucătăriile românești, fiind foarte utilă pentru economisirea de timp și curățarea eficientă și igienică a veselei. AEG F99709M0P este un model performant, de calitate superioară, potrivit pentru cei care pun pe primul loc eficiența. Prețul său este de aproximativ 3699 lei (verifică preț actualizat ). Având în vedere dotările performante de care dispune, capacitatea mare de spălare și consumul extrem de redus, prețul este unul potrivit.

Designul acestuia este unul foarte modern și elegant. Mașina este alcătuită în totalitate din inox, având un aspect elegant. Dimensiunile sunt de 85 x 59.6 x 61 cm, modelul ocupând aproximativ la fel de mult spațiu precum o mașină de spălat haine. Ușa este glisantă și dispune de un mâner încorporat, fiind ușor de deschis. Interfața se remarcă printr-un ecran LCD foarte mare care simplifică foarte mult controlul și programarea.

Poze cu mașina de spălat vase AEG F99709M0P

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Organizarea interioară cuprinde două rafturi din sârmă. Acestea sunt spațioase și ușor de încărcat, beneficiind de accesorii utile.

Există așadar posibilitatea încărcării de până la 15 seturi de vase.  Vor putea fi spălate vase de tot felul, de la farfurii de diferite dimensiuni până la tigăi, oale sau tăvi, precum și tacâmuri și pahare. Conform normelor IEC, un set de vase constă într-o farfurie plată, o farfurie de supă, un pahar, o ceașcă de ceai și o farfuriuță, un cuțit, o furculiță, o lingură de supă, o linguriță pentru desert și una pentru ceai. Mașina va putea astfel să facă față familiilor numeroase și chiar și unor bistro-uri ceva mai mici.

Pentru spălarea paharelor de vin există un sistem special SoftGrip. Acesta fixează ferm și în același timp delicat paharele. Poziția este ideală pentru o curățare în siguranță.

Pentru spălarea tacâmurilor există o tavă detașabilă spațioasă. Aceasta este concepută pentru a optimiza spațiul, benefiind și de un canal extins pentru ustensile lungi și voluminoase.

Controlul este electronic. Panoul de control oferă printre altele un indicator de sare și un indicator pentru terminarea programului. Este disponibilă și programarea întârziată.

În ceea ce privește spălarea efectivă, sunt disponibile în primul rând 9 programe. Acestea sunt variate și acoperă un spectru larg de situații întâlnite la curățarea veselei. Sunt disponibile printre altele un program bio/eco de spălare la 50 de grade, un program auto sense pentru ajustarea automată a setărilor, ideal pentru spălarea zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie, un program extra silențios, un program pentru pahare sau un program Pro de spălare la 70 de grade, util pentru spălarea vaselor cu un grad ridicat de murdărie.

Datorită motorului inversor eficiența este ridicată. Clasele de eficiență pentru spălare și uscare sunt A. AEG F99709M0P este dotat cu 6 nivele de temperatură și senzori speciali pentru detectarea cantității de vase în vederea reglării resurselor.

Consumul este unul foarte redus, întrucât modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++. Consumul pentru un ciclu de spălare este de doar 0.85 kwh, iar cel anual este de 241 kwh. Consumul de apă pentru un ciclu este de 11 litri, iar valoarea anuală este de 3080 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern din inox,
  • capacitate de 15 seturi,
  • clasa A+++,
  • afișaj de tip LCD,
  • silențioasă

Contra:

  • prețul destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

AEG F99709M0P este o mașină de spălat vase rafinată, cu un design din inox, astfel că se va potrivi unei bucătării, dar și unui buget generos.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.