ActiveWater Bosch SMS53N18EU – mașina de spălat vase impresionantă

Dacă îți dorești o mașină de spălat vase de calitate, care să te ajute în bucătărie și să aibă o capacitate mare de spălare, modelul ActiveWater Bosch SMS53N18EU este potrivit pentru tine. Prețul pentru acest model este de aproximativ 2400 lei (verifică preț actualizat). Mașina este una foarte performantă, are o capacitate mare de spălare și un consum redus, fiind astfel foarte atractivă. Chiar dacă prețul este puțin peste medie, mașina își merită banii datorită calității superioare.

Mașina de spălat Bosch poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul mașinii este modern și elegant. Aceasta se remarcă prin carcasa de inox de calitate. Inoxul este lăcuit, așa că urmele de mâini nu vor rămâne pe suprafața sa și, în plus, va fi ușor de curățat. În centrul panoului se află un ecran LED care asigură o setare mai ușoară și scade numărul de butoane. Mașina are dimensiunile de 84.5 x 60 x 60 cm.

Poze cu mașina de spălat vase ActiveWater Bosch SMS53N18EU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În interior mașina este organizată în 2 compartimente din sârmă, dotate cu mânere care să facă tragerea în exterior mai ușoară. Coșul superior este reglabil pe înălțime, permițând spălarea paharelor mai înalte în partea de sus sau a vaselor cu volum mai mare în partea de jos. Este disponibil un coș special pentru tacâmuri, iar sitele beneficiază de autocurățare.

Mașina are o capacitate de spălare de 13 seturi, făcând față cu ușurință veselei întregii familii și chiar și unor petreceri. Pot fi spălate orice tip de vase, de la farfurii până la oale, tigăi, pahare, cești etc. Pentru pahare există un sistem special de protecție.

ActiveWater Bosch SMS53N18EU are 5 programe și o opțiune specială pentru încărcarea la jumătate. Aceasta este utilă în situațiile în care există vase murdare, dar nu atât de multe cât pentru a umple întreaga mașină. Opțiunea spală vasele eficient, la un nivel economic.

Programele disponibile includ unul intensiv care spală vasele cu grad ridicat de murdărie la o temperatură de 70 de grade, unul rapid care funcționează la o temperatură de 45 de grade, unul automat recomandat pentru utilizarea zilnică în cazul vaselor cu grad mediu de murdărie, unul Eco/Bio pentru o spălare cu un consum redus de energie și apă și, nu în ultimul rând, un program de prespălare. Mașina este prevăzută cu un filtru de autocurățare. Este posibilă chiar și programarea întârziată cu până la 24 de ore.

Sunt disponibile, în același timp, o serie de funcții pentru protecția împotriva inundațiilor și pentru siguranța copiilor.

La nivel tehnic, mașina beneficiază de senzori extrem de performanți care se asigură că vasele vor fi întotdeauna impecabile, igienice, iar consumul va fi unul redus. Sunt disponibile 4 niveluri de temperatură. Dintre senzori, există unii speciali pentru dozarea detergentului astfel încât nivelul să fie optim și să nu se facă risipă, unii pentru ajustarea temperaturii și nivelului apei în funcție de gradul de murdărie al vaselor și chiar și unii care să indice nivelul de încărcare. Tehnologii utile sunt și cele care permit spălarea prin alternare și regenerarea sării de dedurizare.

În ceea ce privește consumul, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum foarte mic. Consumul anual de energie este de doar 262 kWh, iar cel de apă este de 2800 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • silențioasă
  • preț rezonabil,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • capacitate de 13 seturi,
  • afișaj de tip LED

Contra:

  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

ActiveWater Bosch SMS53N18EU este o mașină de spălat vase interesantă, ce pune la bătaie o mulțime de funcții, dar și un design modern și elegant.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.