Acer Aspire E1-570-33214G75Mnii – ieftin, cu specificații excelente

Cauți un laptop cu performanțe bune, dar care să se încadreze într-un buget nu foarte generos? Acer Aspire E1-570-33214G75Mnii ar putea fi soluția potrivită în acest caz. Vine la un preț de aproximativ 1650 lei (verifică preț actualizat), deloc mare având în vedere că are o configurație destul de bună și un aspect destul de plăcut.

Din punct de vedere al designului, laptopul exprimă eleganță și rafinament. Este destul de bine închegat, ceea ce îmi conferă încredere.  Dispune de tastatură chiclet, ce conferă confort utilizatorului. Mai mult de atât blocul numeric este și el prezent pentru a ușura munca celor ce folosesc aplicațiile office.

Poze cu laptopul Acer Aspire E1-570-33214G75Mnii

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Puterea laptopului Acer Aspire E1-531G-20204G50Mnks este susținută de procesorul Intel Core i3, 3217U, tactat la 1,8 GHz, cu un cache de 3072 KB. Vine cu o memorie RAM de 4GB DDR3, ce poate fi upgradată la 8GB fără nici o problemă, prin simpla înlocuire a slotului liber. Are o capacitate de stocare a datelor de 750 GB, suficientă pentru o utilizare decentă. În cazul în care vi se pare insuficient și vă încadrați în buget, puteți opta pentru un hard extern.

Procesorul este completat de placa video integrată Intel HD Graphics, ce asigură o activitate office excelentă, precum și editarea și stocarea de conținut multimedia. În ceea ce privește jocurile se va descurca decent în cazul unui gaming ocazional. Displayul este un LCD LED cu o diagonală standard, de 15,6 inch, ce dispune de o rezoluție de 1366 x 768 și îl face numai bun pentru a urmări filmele preferate.

În ceea ce privește conectivitatea, laptopul Acer Aspire E1-570-33214G75Mnii se bucură de o gamă destul de satisfăcătoare, mai exact vine cu un port HDMI, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0,VGA și cititor de carduri SD, o cameră WEB  HD şi două difuzoare stereo ce asigură un sunet de excepţie.

Păreri pro şi contra

Pro

  • HDMI,
  • design plăcut,
  • preţ atractiv,
  • USB 3.0

Contra:

  • nu are placă video dedicată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Acer Aspire E1-570-33214G75Mnii este un laptop cu o configurație complexă, ce se bucură de un raport calitate-preț excelent. Extrem de ușor de folosit, laptopul poate fi achiziționat atât pentru activitățile office, cât și multimedia.

User Rating: 3.73 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.