Zelmer Nerro Plus 13Z016 – espressorul manual accesibil

Pentru mulți dintre noi cafeaua reprezintă unul dintre elementele de care depind începerea cu succes a zilei și menținerea unei energii benefice pe întreg parcursul acesteia. Prin urmare, calitatea cafelei este esențială. Espressorul reprezintă astfel un aliat de încredere care îți livrează băutura preferată exact așa cum ai nevoie. Zelmer Nerro Plus 13Z016 este un espressor accesibil care își face foarte bine treaba și care merită toată atenția. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 789 lei(verifică preț actualizat).Prețul este unul destul de accesibil pentru dotările oferite la schimb. Vei putea beneficia astfel rapid de câte două cești gustoase de espresso sau cappuccino, iar designul modern al aparatului  va adăuga o notă de eleganță în bucătărie.

Designul acestuia este foarte modern. Carcasa este alcătuită într-o combinație foarte elegantă de inox și plastic și este disponibilă pe negru și argintiu. Aspectul este unul profesional. La acest lucru contribuie și ecranul LCD de dimensiuni destul de mari care ajută la selectarea rapidă a opțiunilor dorite. Acest lucru se dovedește a fi foarte util, mai ales dimineața, atunci când vrei să ai timp să savurezi cafeaua înainte de a pleca sau dimpotrivă, să primești cât mai repede cafeaua și să o iei cu tine în drum spre muncă. Lumina de fundal a LCD-ului este albastră, oferind o notă binevenită de culoare. Logo-ul Zelmer este plasat discret lângă ecran.

Poze cu espressorul manual Zelmer Nerro Plus 13Z016

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Rezervorul de apă este detașabil și are o capacitate de 1.5 litri, suficientă pentru a face față întregii familii. În plus, pot fi preparate 2 cești în același timp, așa că nu va mai trebui să aștepți pentru prepararea pe rând a fiecăreia. Acest lucru este util atât dimineața, cât și atunci când ai musafiri. Plita este prevăzută cu un sistem special de menținere a temperaturii, astfel încât ceștile să rămână calde până când le servești.  Plita este prevăzută în același timp și cu un sistem anti-alunecare, astfel încât să nu existe riscul de alunecare a ceștilor.

Să ne îndreptăm acum atenția asupra băuturilor. Zelmer Nerro Plus 13Z016 este manual și poate pregăti espresso sau cappuccino. Vei putea astfel să bei o cafea diferită în funcție de momentul zilei și să oferi musafirilor posibilitatea de a alege tipul de cafea preferat. Pentru prepararea de cappuccino aparatul dispune de un dispozitiv special de spumare. La prepararea băuturilor poți seta nivelul de temperatură. La sfârșit oprirea se face automat, așa că nu mai ai nicio grijă. Aparatul dispune și de o funcție de încălzire a apei, putând prepara și ceai.

La nivel tehnic, espressorul are o presiune de 18 bari și o putere de 1350W.  Espressorul este dotat cu o presă inteligentă de comprimare a cafelei, indiferent de cantitate. Alimentarea se poate face atât cu cafea măcinată, cât și cu capsule ESE. Este de remarcat faptul că există un sistem de autocurățare, astfel încât întreținerea aparatului este foarte ușoară. Sunt disponibile în același timp sisteme anticalcar. Cablul de alimentare are o lungime de 1.2 m, fiind destul de lung pentru a fi util în bucătărie.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • LCD,
  • oprire automată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Zelmer Nerro Plus 13Z016 este un espressor manual, cu un preț destul de rezonabil, ce are grijă să îți facă diminețile mai plăcute și mai aromate.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.