Yeelight YLXD41YL și Yeelight YLXD42YL – două corpuri de iluminat pentru o locuință Smart

Produsele Yeelight au devenit din ce în ce mai cunoscute și mai apreciate în ultimii ani. Și asta datorită raportului calitate-preț foarte bun. Din 2014, brandul inovativ face parte din ecosistemul Xiaomi, aspect ce conferă și mai multă încredere utilizatorilor.  Yeelight a dezvoltat de-a lungul timpului colaborări cu nume sonore, precum Google, Microsoft sau Amazon.

În momentul de față, are o linie completă de produse de iluminat smart, dar continuă să lanseze noi și noi device-uri. De exemplu, în urmă cu câteva zile, au lansat două corpuri de iluminat noi. Este vorba despre Yeelight YLXD41YL, o aplică de tavan, cu un diametru de 320 mm și o grosime de 73 mm. Cântărește 2,5 kg și are o putere de 28W. Este albă, are un design plăcut și discret și ține praful la distanță, datorită certificării IP50. Este ușor de montat, dar și de controlat. Din aplicație poți ajusta temperatura de culoare. Lampa Yeelight suportă control vocal, ce funcționează cu Yeelight App, astfel încât să poți controla lumina într-un mod cât mai facil, dar și distractiv. Aplica poate fi împerecheată cu brățara Mi Band, astfel încât să se stingă în momentul în care utilizatorul adoarme. Caracteristica aceasta am mai întâlnit-o și pe Xiaomi Yeelight Lamp. Pentru cei ce se tem de întuneric ar putea fi chiar utilă.

Odată cu Yeelight YLXD41YL, a mai fost lansat și modelul Yeelight YLXD42YL. Acesta se diferă în principiu prin circumferință(este ceva mai mare, are 480 mm) și prin grosime(este mai subțire și ușor bombat). În rest caracteristicile sunt 99% aceleași: conectivitate prin bluetooth sau Wi-Fi, funcționează cu aceeași aplicație, ajustarea temperaturii de culoare și a luminozității este prezentă și aici, controlul vocal și se împerechează cu împerechere cu brățările Mi Band.

Cele două corpuri de iluminat pot fi găsite pe Gearbest, Yeelight YLXD41YL este redusă acum la prețul de 79,99$, iar Yeelight YLXD42YL este redusă la 99$.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.