Whirlpool SPIW 418L – Al 6lea simț

Anul acesta se pare că vara este nerăbdătoare să ne întâmpine cât mai devreme. Suntem la început de aprilie și deja temperaturile depășesc 20 de grade în termometre, motiv pentru care mă întreb oare cum va fi prin iulie. Și totuși, de ce să stau să aștept, când pot fi precaută și-mi pot asigura confortul dorit cu ajutorul unui aparat de aer condiționat eficient. Un model ce mi-a atras atenția este Whirlpool SPIW 418L. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la un preț de aproximativ 3399 lei(verifică preț actualizat), un preț bunicel, având în vedere că are o capacitate de răcire destul de mare, încât poate face față unei suprafețe destul de generoase.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta mgazinului Altex.

Din punct de vedere al designului, avem de-a face cu un model modern, cu o unitate interioară elegantă, dotată cu un panou de control ce include un afișaj de tip LCD. Acesta te ajută să știi de fiecare dată câte grade sunt în cameră, fără să te mai uițu pe telecomanda din dotare. Este un model ușor de utilizat, chiar și de către cei mai puțin familiarizați cu tehnologia. Este bine de știut că unitatea interioară are dimensiunile de 1002 x 315 x 238 mm, ceva mai mari față de alte modele, însă cu siguranță îi vei putea găsi un colț din care să te răcorească vara și iarna să încălzească repede camera.

Poze cu Whirlpool SPIW 418L

Whirlpool SPIW 418L

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Whirlpool SPIW 418L are o putere de răcire de 18000 BTU și o capacitate de încălzire de 17060 BTU, ceea ce înseamnă că se va potrivi pentru o suprafață de aproximativ 45-50 mp în cazul unei locuințe și 34-40 mp în cazul unui birou. Prin urmare în cazul unei locuințe, AC-ul ar fi potrivit pentruun living mai mare, iar în cazul unui birou este important să ții cont de câte persoane lucrează în acel spațiu, câte calculatoare sunt sau dacă soarele bate direct în geam. Se încadrează în clasa de eficiență energetică la răcire A+ și clasa A pentru energia la încălzire.

Aparatul de aer condiționat vine echipat cu tehnologia Inverter, ce mărește eficiența aparatului de aer condiționat, reducând totodată vibrațiile, dar și zgomotul. Funcția Al 6-lea simț este și ea prezentă, ajutând aparatul să selecteze în mod automat funcția potrivită de operare: răcire, ventilare, uscare. Analizează temperatura din interiorul camerei și face selecția potrivită.

În ceea ce privește bacteriile și mucegaiul ce s-ar putea dezvolta datorită umidității, poți uita de această grijă. Datorită filtrelor HD(reține până la 90% din particulele de praf), Active Carbon(reține mirosurile neplăcute), dar și funcției de Auto Curățare(menține schimbătorul de căldură uscat), AC-ul va avea rolul doar de a asigura confortul dorit de utilizator.

La capitolul Funcții, modelul Whirlpool este bine dotat, astfel că indiferent de momentul zilei, îl vei putea utiliza în mod eficient. În cazul în care vrei să te odihnești în timp ce AC-ul funcționează, poți folosi funcția Silent, astfel încât nici un zgomot să nu te deranjeze.

Nivelul de zgomot atins de unitatea interioară este de 40 dB, ceea ce potrivit producătorului s-ar asemăna cu zgomotul dintr-o bibliotecă.

Serviciile de instalare nu sunt incluse în prețul aparatului, însă le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa de energie A+ (răcire)
  • Funcție de autocurățare

Contra:

  • puțin zgomotos la putere maximă de răcire

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Putere de răcire/încălzire - 9.1
Consum de energie - 7.4
Nivel de zgomot - 6.7

7.7

O alegere inspirată

Whirlpool SPIW 418L te va susține cu siguranță în zilele toride de vară. Puternic, simplu de utilizat și nu în ultimul rand al 6-lea simț

Vezi detalii
User Rating: 4.4 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat