Whirlpool SPIW 409L – pentru o vară cât mai plăcută

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.3
Eficiență răcire/încălzire - 7.9
Nivel de zgomot - 8.5

8.2

O alegere Smart!

Whirlpool SPIW 409L este un aparat de aer condiționat potrivit pentru o camera mică-medie. Va asigura confortul dorit chiar și în timpul nopții

Vezi în magazin
User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Te-ai săturat ca în fiecare vară să te lupți cu temperaturile amețitoare, ce-ți dau bătăi de cap? În cazul acesta ce zici dacă îți iei măsurile de precauție din timp, astfel încât vara să devină cât mai confortabilă? Cu un aparat de aer condiționat eficient poți rezolva cu ușurință acest disconfort. Whirlpool SPIW 409L poate fi găsit în oferta eMAG la prețul de 1949 lei(verifică preț actualizat) și este potrivit pentru o cameră de 18-25 mp sau în cazul în care discutăm despre un birou, suprafața ar trebui să fie undeva între 14-22 mp.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta mgazinului Altex.

Referitor la designul unitații interioare, producătorul merge pe simplitate și nu dă greș. Unitatea este albă, accesorizată de un panou de control cu fundal negru și display de tip LCD(indică gradele din cameră). Te vei obișnui destul de repede cu utilizarea lui, chiar și în condițiile în care nu ești foarte familiarizat cu tehnologia. Dimensiunile unității interioare sunt de 818 x 270 x 217 mm, iar aceasta cântărește 8 kg.

Poze cu Whirlpool SPIW 409L

Whirlpool SPIW 409L

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat are o capacitate de răcire de 8871 BTU și o capacitate de încălzire de 9212 BTU. Este capabil să asigure temperatura optimă pentru o cameră de dimensiuni medii. Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ pentru răcire și clasa A pentru încălzire. Vine echipat cu tehnologia Inverter, însă acest aspect nu mai reprezintă o noutate. În prezent toate aparatele de aer condiționat dispun de această tehnologie, ce diminuează consumul de energie.

Modelul despre care discutăm astăzi dispune și de tehnologia Al 6-lea simț, brevetată de Whirlpool, ce ajută la economisirea cu până la 20% a facturilor de electricitate. Cu ajutorul acestei funcții, se analizează temperatura din cameră și se alege modul de funcționare: răcire, ventilator, uscat. Tot datorită tehnologiei Al 6-lea simț ai posibilitatea să setezi și ora de funcționare. De exemplu, îl poți porni înainte de somn și îl poți seta să se oprească la o anumită oră, fără ca tu să mai ai grija aceasta.

Whirlpool SPIW 409 vine echipat cu un filtru HD (High Density – densitate ridicată pentru colectarea a 90% din particulele de praf) și filtrul Active Carbon, ce ajută la reținerea mirosurilor neplăcute. Totodată funcția de Auto Curățare are rolul de a împiedica apariția mucegaiului prin menținerea schimbătorului de căldură uscat.

La capitolul funcții, AC-ul dispune de o gamă destul de bogată. Printre cele mai importante se regăsesc funcțiile de: dezumidificare(ține mucegaiul la distanță prin reglarea nivelului de umiditate), Sleep/Night mode(pentru un somn cât mai odihnitor în nopțile toride de vară), 4D Airflow(pentru o răcire rapidă).

Avem de-a face cu un AC destul de silențios, ce nu deranjează nici măcar atunci când este folosit pe timpul nopții. Nivelul maxim de zgomot al unitații interioare ajunge la doar 39 dB.

Serviciile de instalare nu sunt incluse în prețul aparatului, însă le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa de energie A+ (răcire)
  • Funcție de autocurățare
  • Funcție de răcire rapidă

Contra:

  • momentan nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat