Whirlpool iXelium AKZM 6560 IXL – cuptorul electric încorporabil cu al 6-lea Simț

Cuptorul Whirlpool iXelium AKZM 6560 IXL este un aparat foarte util în bucătărie, care va crește foarte mult confortul și te va ajuta să gătești mult mai ușor și mai eficient rețetele preferate, invitându-te totodată să încerci rețete noi. Se poate achiziționa din magazine la un preț de aproximativ 2499 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de piperat ce-i drept, dar cu siguranță și-l merită pe deplin.

Designul cuptorului este unul foarte modern, fiind alcătuit din inox și având o interfață complet electronică. Panoul de control cu ecran LCD de mari dimensiuni oferă un control intuitiv. Suprafața netedă este ușor de curățat și respinge apa, așa că nu vei avea bătăi de cap. Ușa este prevăzută cu un sistem special de protecție împotriva încălzirii, astfel încât să nu existe riscul de a-ți frige mâinile. Cuptorul măsoară 59.5 x 59.5 x 56.4 cm și este perfect încorporabil.

Poze cu cuptorul încorporabil

Whirlpool iXelium AKZM 6560 IXL

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul are o capacitate de 73 litri, putând face față fără probleme unei familii numeroase și gătirii unor meniuri festive pentru sărbători. Cuptorul vine însoțit de o tavă de coacere și două grătare care pot fi așezate pe diferite trepte folosind ghidajele telescopice.

Pentru gătit ai la dispoziție nu mai puțin de 15 programe de coacere. Printre acestea se numără programe pentru pizza, pâine, decongelare, încălzirea superioară sau inferioară etc. Partea cea mai atractivă la gătitul electric este că poți regla în detaliu timpul de gătire și temperatura, controlând perfect rețetele. Nu vei mai risca astfel să ți se ardă mâncarea după ce te-ai chinuit să o prepari, aceasta fiind coaptă mereu uniform. Modelul beneficiază în plus de sistemul Whirlpool cu al 6-lea Simț care monitorizează constant energia absorbită de alimente și poate determina temperatura și timpul optim de preparare. Cu ajutorul funcției Maxi Cooking vei activa cu prioritate sistemul de încălzire de pe plafon, preparatele fiind mult mai crocante.

Există de asemenea o funcție pentru protecția copiilor, prin care poți bloca panoul de control.

Modelul este dotat cu un sistem automat de curățare, care funcționează pe bază de piroliză. Cu alte cuvinte, după fiecare utilizare reziduurile și depunerile sunt arse la 500 de grade, fără a mai fi nevoie de altă intervenție din partea ta, în afara trecerii unei cârpe sau a unui burete peste interior. Sistemul îndepărtează de asemenea și mirosurile, așa că vei scăpa complet de probleme.

Cuptorul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și are un consum foarte bun, de numai  0.91 kWh la un program standard.

Acesta îți va asigura reușita rețetelor și va face gătitul mult mai plăcut. Cuptorul este economic și nu va avea un consum mare, putând ajunge chiar mai economic decât varianta gătitului pe gaz. Raportul calitate-preț este unul foarte bun, investiția fiind una inspirată și de durată.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern din inox
  • interfață LCD
  • capacitate mare de gătire
  • programe variate de coacere
  • control bun asupra gătitului
  • sistem de curățare prin piroliză
  • consum redus de energie

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Performanțe - 9.8
Ușurință în utilizare - 9.7

9.7

O alegere puternică

Whirlpool iXelium AKZM 6560 IXL este un cuptor electric foarte performant, care va deveni partenerul tău de încredere pentru gătit.

Vezi detalii
User Rating: 3.13 ( 6 votes)

Un comentariu

  1. AS VRE SA CUNPAR O STICLA LA USA DE INTERIOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.