Hansa BOEW68120090 – un cuptor încorporabil cu design vintage

Tocmai ce te muți într-o nouă locuință sau te pregătești să îți reamenajezi bucătăria? În cazul acesta poate ar fi bine să te decizi întâi de toate care este stilul care te definește pe tine cel mai bine: cel modern sau cel vintage? În cazul în care cea de-a două variantă este cea care pentru care te decizi să optezi atunci când îți alegi mobila de bucătărie, ar fi indicat să te orientezi și către electrocasnice cu aspect vintage? Spre exemplu cuptorul încorporabil Hansa BOEW68120090 s-ar potrivi perfect în noua ta bucătărie. Are un preț de aproximativ 1045 lei (verifică preț actualizatși se bucură de un aspect extrem de interesant.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Vine într-o nuanță de bej deschis, cu detalii în stil vintage, ce vor face ca noua ta bucătărie să fie desprinsă dintr-o poveste cu un ușor iz modern. Panoul de control este destul de aerisit și asigură un control mecanic. Are două butoane, ce funcționează prin rotire, unul este pentru setarea temperaturii, iar celalalt pentru setarea programului de gătire. În centru se află un ceas, ce te va ajuta să fixezi durata de preparare a mâncării.

Poze cu Hansa BOEW68120090

Hansa BOEW68120090

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cuptorul este electric și are o capacitate de 66 l, ceea ce înseamnă suficient spațiu pentru a prepara în mod simultan mai multe mâncăruri. Se încadrează în clasa de eficiență energetică A, cu un consum de energie de 0,79 kW/h și are o putere de 3100 W.

Modelul Hansa beneficiază de 10 funcții de gătire, astfel încât vei putea prepara orice tip de mâncare îți dorești, fără grija că s-ar putea arde.Mai mult de atât beneficiază și de funcția de decongelare și cea de încălzire(superioară, inferioară), asfel că poate suplimenta și funcțiile unui cuptor cu microunde(care este și nociv). Cuptorul mai vine echipat cu rotisor, cu grill, oferind utilizatorului suficiente variante pentru a prepara carnea, dar și alte alimente.

Ca și accesorii, cuptorul Hansa vine cu o tavă adâncă și două tăvi plate, dar și cu un grătar combi. Prin urmare vei avea suficiente tăvi pentru a găti mai multe mâncăruri odată.

Întreținerea sa este relativ ușoară. După fiecare gătire va trebui să îl stergi bine cu o lavetă umedă și cu un detergent degresant, astfel încât să nu se depună mai multe straturi de grăsime, ce ulterior s-ar putea întări în momentul în care se încinge. Poți opta chiar și pentru plita încorporabilă Hansa BHGW63100020, ce are un design similar cuptorului despre care am discutat astăzi.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design vintage
  • capacitate mare de gătire
  • 10 funcții de gătire
  • prețul este foarte bun

Contra:

  • nu are autocurățare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Performanțe - 8.4
Ușurință în utilizare - 8.9

8.7

O alegere inspirată

Hansa BOEW68120090 este un cuptor încorporabil cu un design vintage, ce se va încadra perfect într-o bucătărie decorată în același stil.

Vezi detalii
User Rating: 3.09 ( 8 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.