Hansa BOEI62090015 – un cuptor încorporabil cu un preț accesibil

Hansa BOEI62090015 este un cuptor electric încorporabil ce te va ajuta să gătești repede și eficient. Are un preț de aproximativ 899 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de accesibil, având în vedere designul său destul de elegant, dar și funcțiile cu care vine echipat.

Cuptorul încorporabil poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

În ceea ce privește aspectul îți pot spune că este un model ce se va potrivi într-o bucătărie modernă, dotată cu un tip de mobilier modern. Are un design din inox, completat de o sticlă neagră, ceea ce îi conferă eleganță și rafinament. În partea superioară beneficiază de un panou de control aerisit, dotat cu un afișaj de tip LED, un meniu digital și două butoane de tip push-up, ce te vor ajuta să selectezi gradele și tipul de coacere dorit. Dimensiunile sale sunt de 59,5 x 59,5 x 57,5 cm(Î x L x A). Nu este deloc greu de întreținut. Se șterge ușor după fiecare utilizare. Poți folosi Rivex Superdegresant Forte pentru o curățare eficientă.

Poze cu Hansa BOEI62090015

Hansa BOEI62090015

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă aspectul pare destul de interesant, să trecem totuși și la partea tehnică. Cuptorul are o capacitate de 69 l și oferă posibilitatea de a găti pe mai multe straturi, astfel că vei putea prepara mai multe tipuri de mâncăruri simultan.

Modelul Hansa se încadrează în clasa de eficiență energetică A, cu un consum de 0,95kW/h. Oferă un consum cu 20% mai mic față de un cuptor cu eficiență energetică B. Atinge o putere de 2000W în timpul utilizării.

Programele de gătire îți oferă posibilitatea de a găti așa cum îți dorești un preparat, la temperatura dorită, cu încălzire superioară/inferioară, fără să-ți faci griji că s-ar putea arde mâncarea. Vine la pachet cu o tavă de coacere adâncă și un grătar combi.

De acum gătitul va căpăta un alt sens. Vei putea prepara prăjituri delicioase, care îți vor crește frumos, fără să îți mai faci griji că s-ar putea arde. Cu siguranță mâncarea ta va fi mult mai apreciată de acum încolo, iar timpul petrecut pentru prepararea ei se va scurta considerabil.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern din inox
  • capacitate mare de gătire
  • programe variate de coacere
  • prețul este foarte bun

Contra:

  • nu are autocurățare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Performanțe - 8.5
Ușurință în utilizare - 8.6

8.7

O alegere inspirată

Hansa BOEI62090015 este un cuptor electric încorporabil cu un design rafinat și calități destul de bune, ce are un preț extrem de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: 3.33 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.