Whirlpool AKZ 6220 IX – gătește cu ușurință

Te pregătești să îți redecorezi bucătăria și vrei să renunți la bătrânul aragaz în favoarea încorporabilelor? Ce spui dacă îți arunci ochii peste un cuptor ce te va ajuta să gătești nu doar cele mai gustoase mâncăruri, ci și să prepari prăjituri delicioase, cu blat bine crescut și fără să se lipească de fundul tăvii. Ei bine îți fac cunoștință astăzi cu modelul Whirlpool AKZ 6220 IX. Are un preț de aproximativ 1741 lei (verifică preț actualizat), un preț ce reflectă calitatea, tehnologiile cu care este dotat și funcțiile noului cuptor electric.

Cuptorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Din punct de vedere al designului, îți pot spune că este un model modern, cu un aspect elegant, ce se va potrivi perfect pentru o bucătărie decorată în același stil. Aspectul din inox este antiamprentă, ceea ce înseamnă că nu vei avea neplăcuta surpriză de a sta cu cârpa tot timpul să-l ștergi de urme. Este accesorizat cu o sticlă neagră, ușor transparentă, pentru a putea observa cu ușurință ce se întâmplă în interiorul cuptorului, iar în partea superioară cuptorul este dotat cu un panou de control digital. Afișajul este de tip LCD și îți indică mai multe detalii legate de procesul de gătire.

Poze cu Whirlpool AKZ 6220 IX

Whirlpool AKZ 6220 IX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cuptorul Whirlpool are o capacitate de 60 l, suficient de generoasă încât să poți găti 3 preparate deodată, grație tehnologiei 3 Cook cu care este dotat. Funcția te ajută să gătești simultan pe 3 nivele, mâncăruri diferite, fără ca mirosurile să se amestece.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de energie de 0,89 kW/h, destul de rezonabil, comparativ cu alte modele similare. Mai mult de atât, cuptorul este dotat și cu tehnologia Al 6-lea simț, ce ajută la îmbunătățirea rezultatelor. În primul rând are capacitatea de a monitoriza energia absorbită de alimente și să determine temperatura și timpul de procesare necesar pentru prepararea alimentelor. Datorită acestei tehnologii, cuptorul are capacitatea de a sesiza pierderea de căldură din cauza deschiderii ușii cuptorului, reușind să adapteze temperatura și timpul de preparare adecvat. Cu al 6-lea simț nu ai nevoie să verifici dacă mâncarea este gătită perfect.

Funcțiile cuptorului oferă o varietate de programe pentru ca prepara atât produse de patiserie, cât și mâncăruri tradiționale sau rețete speciale.

Cuptorul este dotat cu autocurățare ecologică Smart Clean, ce presupune autocurățare cu apă. În doar 30 de minute cutorul tău va arăta ca nou, și asta fără a folosi un detergent agresiv.

Un alt aspect extrem de interesant când vine vorba despre acest cuptor ar fi faptul că beneficiază de închidere amotizată a ușii, Soft Closing, ce împiedică producerea zgomotului la închidere.

În ceea ce privește accesoriile, cuptorul vine cu 2 tăvi de coacere, un grătar și ghidaje telescopice pentru cuptor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • inox antiamprentă,
  • curățare SmartClean,
  • tehnologia Cook 3,
  • al 6-lea simț

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Performanțe - 9.5
Ușurință în utilizare - 9.5

9.5

O alegere eficientă

Whirlpool AKZ 6220 IX este un cuptor încorporabil, ce te va ajuta să prepari cu ușurință orice tip de mâncare îți dorești, ba mai mult vei putea să gătești până la trei feluri simultan.

Vezi detalii
User Rating: 2.94 ( 35 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.